Inzetten op Anderlecht Charleroi en krijg tot € 20 Cadeau!

Peter Groen
27.04.2018

Ook dit weekend worden er weer duels afgewerkt in de Play Off A van België waaronder het treffen tussen Anderlecht en Charleroi. Circus heeft speciaal voor dit duel een actie gelanceerd waarbij Nederlanderse en Belgische bestaande klanten tot € 20 kunnen inzetten en ongeacht het resultaat een Free Bet tot € 20 cadeau krijgen. Als nieuwe klant van Circus kun je profiteren van € 15 gratis zonder storting en een 100% tot € 250 stortingsbonus. Al deze acties bespreken we voor jou in dit artikel.

Hoe krijg ik € 15 gratis als nieuwe klant?

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Direct na je inschrijving vind je € 5 aan gratis wedtegoed in je account.
  • Valideer ook je gsm nummer in je accountgegevens en krijg opnieuw € 5.
  • Download ook de Circus app en log in en vervolgens krijg je nogmaals € 5.
  • Zet je bonusgeld 30x in op 1.60(+) odds om om te zetten in echt geld.

Pak ook 100% tot € 250 op je eerste storting!

Het blijft niet bij bovenstaande Gratis Wedden actie. Ook is er een Bookmaker Bonus in de vorm van een stortingsbonus beschikbaar. Je eerste storting wordt verdubbeld tot een maximum van € 250. Je kunt bij Circus storten met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill of een PaySafeCard. Ook dit bonusgeld zet je om in echt geld door 30x in te zetten op 1.60(+) odds. Er is verder geen maximale duur aan het vrijspelen van je bonus verbonden. Ten slotte is er ook nog eens een nieuwe actie, de Circus Super Odds. Je hebt hierna eenmalig de kans om € 10 in te zetten op een verhoogde 5.00 odd. In je account kun je de Super Odds actie activeren en op de promotiepagina vind je terug welke duels in aanmerking komen voor deze actie.

Speel € 20 op Anderlecht Charleroi en krijg € 20 Free Bet!

Bovenstaande acties zijn speciaal voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen een € 5 – € 20 pre-match enkelvoudige weddenschap op Anderlecht Charleroi plaatsen. Als je hierbij op je wedformulier het groene kader aanvinkt krijg je, ongeacht het resultaat, een Gratis Weddenschap tot € 20 cadeau. Je kunt je Free Bet vervolgens benutten op duels naar keuze en alle winst is bonus voor jou! Meld je nu aan bij Circus, een van de Beste Bookmakers en win.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB

Over de auteur