Anderlecht Charleroi tot €150 bij Betway

Gaston Dupont
08.12.2018

Op zondag 9 december is er de wedstrijd RSC Anderlecht tegen RSC Charleroi in het Constant Vanden Stock Stadium. Een interessante wedstrijd waar veel supporters naar uitkijken, want beide ploegen kunnen beter dan dat ze momenteel laten zien. Bij Betway kan je je inschrijving en eerste storting verdubbelen tot 150 euro. We leggen je hieronder uit, wat je juist dient te doen voor deze Betway promotie.

Anderlecht Charleroi: bonus 100% tot €150

Deze vernieuwde Voetbal Gokken Sites bonus is er enkel voor nieuwe Belgische inschrijvingen. Klik hiervoor op de link van Betway en schrijf je in. Als je dan overgaat tot een storting, wat kan via Bancontact, Visa, Mastercard of een andere manier, zal je merken dat je storting verdubbeld wordt tot maximaal 150 euro. Deze kan je dan vrijspelen door je bonus zesmaal in te zetten en dit op weddenschappen met minimale noteringen van 1.75. De Betway Bonus is enig in zijn soort, want ook als je mindere noteringen selecteert, telt er een kleine portie mee voor de bonusvoorwaarden. Beste bookmakers Betway geeft je hiervoor 30 dagen de tijd, wat voldoende is om deze bonus rond te kunnen spelen.

Anderlecht Charleroi Tips en noteringen

Als we kijken naar het algemeen klassement, dan zien we dat zowel Anderlecht en Charleroi in de topzes staan. Anderlecht volgt op 8 punten van leider Racing Genk en Charleroi op 12 punten. Met nog dertien wedstrijden voor de boeg, vooraleer de play-offs starten, is er nog geen vuiltje aan de lucht, want met de halvering van de punten is alles nog mogelijk. Betway geeft een notering van 1.87 voor een paars witte overwinning, een gelijkspel krijgt dan 3.60 en de zebra’s krijgen 4.00 als odd. Beide ploegen doen er best aan om de 3 punten te pakken en niet alleen voor het klassement, maar vooral om de rust tussen de supporters te laten terugkomen. Wie denk jij dat zal winnen? Waag je kans en schrijf je vandaag nog in bij Betway.

Bonus Betway