Anderlecht – Genk in de JPL op 11 december 2020

Bob de Ronde
09.12.2020

In de Jupiler Pro League neemt Anderlecht het aanstaande vrijdag 11 december in eigen huis op tegen Genk. Ze treffen elkaar op de 16e speeldag op het veld van Anderlecht. Kan Genk zich opmaken voor een nieuwe zege of is Anderlecht te sterk?

Wij wachten de wedstrijd in spanning af. Naar goede gewoonte kan je alvast genieten van de nodige voorbeschouwing en geven we je graag inzicht in de odds en bookmakers voor deze wedstrijd.

Genk op kop

Genk staat niet voor niks eerste in de stand. Ze wisten de laatste wedstrijden allemaal om te zetten in een welverdiende zege en zullen die winning-streak zeker proberen verder zetten tegen Anderlecht. Bovendien kunnen ze zo goed als zeker rekenen op een volwaardige ploeg om het veld van Anderlecht te betreden.

Anderlecht laat punten liggen

Anderlecht moet voorlopig voldoende nemen met een 8ste plaats in het klassement. De voorbije wedstrijden van de thuisploeg liepen een pak minder vlot. Zo konden ze de laatste vier wedstrijden geen overwinning meer behalen. Ze konden slechts rekenen op drie punten op vier wedstrijden. Een magere prestatie die ze zo snel mogelijk zullen willen omzetten. Bovendien moet Anderlecht het zonder enkele van hun spelers stellen. Percy Tau kampt met een spierblessure, Elias Cobbaut liep een enkelbreuk op en Adrien Trebel ondergaat een operatie aan de knie. Andere sterkhouders binnen het team zullen dus extra inspanningen moeten leveren.

Statistieken in het voordeel van Anderlecht

Wat betreft de vorige confrontaties tussen beide ploegen kan Anderlecht rekenen op het nodige voordeel. Ze wisten in het verleden de meeste onderlinge duels te winnen en kunnen zo hun vertrouwen misschien een extra boost geven.

Anderlecht - Genk wedden
© Speedybet

Odds

Ook de bookmakers staan voor een raadsel. Ondanks de eerste plaats en de fantastische vorm van de uitploeg durven de bookmakers niet overduidelijk in het voordeel van Genk te spreken. Met odss van 2.60 tegenover 2.50 gokken ze op winst voor Genk, maar sluiten hierbij winst van de thuisploeg zeker niet uit.

Wedden met Speedybet bonus

Online wedden in Nederland of België doe je voor deze wedstrijd best bij Speedybet. Wij vergeleken de verschillende bookmakers onderling en kwamen niet enkel mooie odds tegen. Ook de Speedybet bonus is er eentje om zeker gebruik van te maken. Zo kan elke nieuwe Nederlandse klant genieten van een 100% bonus tot € 200. De rondspeelvoorwaarden bedragen 16 keer het bonusbedrag. Deze dien je in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Om het maximaal bonusbedrag te verkrijgen, dien je de maximale deposit van € 3200 in te zetten. Wil je meer te weten komen over deze bookmaker? Wij hebben alle nodige info op een rijtje gezet. Dankzij de Speedybet review kom je meteen alles te weten over deze bookmaker, zijn stortingsmogelijkheden, bonusacties en nog veel meer.