Duel van de verliezers: Anderlecht tegen Gent in de Play-Offs

andre
20.04.2019

Anderlecht tegen Gent was tot kort geleden nog een van de toppers in de Belgische Jupiler Pro League. In Play-Off 1 dit jaar is het echter het duel van de verliezers. Gent heeft tot nu 4 wedstrijden gespeeld en 0 op 12 gehaald. Met 0 uit 9 doet Anderlecht het dan ook niet veel beter. Gemiddeld slikken beide ploegen meer dan 2 doelpunten per wedstrijd en scoren maximum 1. Deze wedstrijd gaat dus vooral om eerherstel en het vinden van een betere vorm. Dat hoeft bij Unibet niet. Deze bookmaker is altijd een bloedvorm. Zowel als we het over de sportweddenschappen, alsook de Unibet Klantenservice hebben. Meestal heb je deze echter niet nodig, omdat de website van deze aanbieder bijzonder duidelijk en gedetailleerd is. Zo vind je er onder meer een exclusieve stortingsbonus met een percentage van 300% – wat een welkomstaanbod!

Unibet stortingsbonus: Pak € 120 en 300%

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? In dat geval kun je met je eerste online storting heel wat winnen. Zo wacht er namelijk een bonus met een percentage van maar liefst 300% op je. Met ook nog een maximum bedrag van € 120 is dit een leuk aanbod om aan je weddenschappen bij Unibet te beginnen. En dit gaat binnen enkele simpele stappen:

  1. Volg onze link naar de website van bookie Unibet
  2. Maak je online sportweddenschappen account aan
  3. Stort een eerste keer een bedrag van € 10 of meer
  4. Je ontvangt nu 300% van het bedrag als Unibet bonus

Om het maximale bedrag van € 120 te ontvangen moet je dus maar € 40 storten. Spijtig genoeg hoort Unibet niet tot de bookmakers iDeal, maar je hebt nog altijd een ruime keuze uit mogelijkheden om te storten. Skrill, Neteller, PaySafeCard, Bancontact – er zijn genoeg mogelijkheden. Nu moet je de bonus nog vrijspelen tegen odds van minstens 1.40. Binnen de 30 dagen moet je het bedrag van de bonus 3 keer rondspelen. Ook deze bonuscondities zijn redelijk en zo kun je binnen de 30 dagen je bonus laten uitbetalen.
Anderlecht tegen Gent in de Jupiler Pro League Play-Offs bij Unibet

Odds Anderlecht – Gent en Pro League Unibet

In tegenstelling tot de bookmakers Nederland vind je bij Unibet een uitgebreid aanbod voor de Play-Offs in België. Zo zijn er meer dan 220 verschillende selecties beschikbaar op de wedstrijd tussen Anderlecht en Gent. En hierbij zijn de odds voor elk resultaat interessant. Thuisploeg Anderlecht wordt aangeboden met een winstquotering van 2.02. Eindigt de wedstrijd op een gelijkspel, dan ontvang je 3.85 keer je inzet. Gent heeft een nog hogere winstquotering met 3.50. In onderlinge duels worden er gemiddeld 1.5 doelpunten door Anderlecht en 1.6 doelpunten door Gent gescoord. Wij hopen dus op een fantastische wedstrijd. Veel plezier met je weddenschappen op Anderlecht – Gent en de Play-Offs bij Unibet!