Wedden op Anderlecht Standard en krijg €100 extra

Gaston Dupont
22.09.2018

De topper in de Jupiler Pro League wordt op zondagmiddag afgewerkt tussen Anderlecht en Standard. Dit beladen duel kent al jaren een heel hoge intensiviteit en Ladbrokes maakt dit nog spannender. Voor nieuwe spelers uit België is er namelijk een 200% tot € 100 welkomstbonus ter beschikking. Hieronder vertellen we wat je dient te doen om de bonus in de wacht te slepen en we kijken ook vooruit naar dit duel.

€ 100 promo voor Anderlecht Standard

  • Registreer je account door hier op de banner of foto Ladbrokes te klikken.
  • Storten kan je doen via Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller.
  • Je ontvangt je bonus van 200% tot €100 onmiddellijk.
  • Vrijspelen kan door driemaal je bonus in te zetten op odds van min 1.50.
  • Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd.

Deze Ladbrokes bonus is een schitterende bonus, omdat je de maximum bonus al kan bereiken door €50 te storten. Bovendien zijn de rond speelvoorwaarden heel goed: slechts driemaal je bonus inzetten en dit op min odds van 1.50. Als we de bookmakers vergelijken, dan kunnen we enkel maar concluderen dat de Ladbrokes bonus een voorbeeld is voor de andere bookmaker bonussen.

Voorbeschouwing Anderlecht Standard

De Voetbal Gokken Sites geven een voordeel aan Anderlecht tegen Standard met een notering van 2.11. Nochtans is paars wit niet indrukwekkend bezig in de eigen competitie. In de laatste drie wedstrijden werd er slechts 1 punt gehaald na een 1-1 gelijkspel tegen Antwerp. De andere twee duels werden verloren tegen Genk en Club Brugge. In de onderlinge duels tegen Standard is het ook al vijf ontmoetingen geleden dat Anderlecht nog eens won van Standard. Standard krijgt maar een notering van 3.40 om te winnen in het Constant Vanden Stock stadium.  In de laatste duels speelden ze gelijk tegen Charleroi en werd er verloren van Eupen.  Een gelijkspel tussen Anderlecht en Standard levert een notering op van 3.60.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Ladbrokes!
bonus ladbrokes