Gratis € 10 op Anderlecht Waasland-Beveren

Gaston Dupont
27.12.2018

De laatste wedstrijd van de 21e speeldag in de Jupiler Pro League is er eentje tussen ploeg in nood Anderlecht, tegen ploeg in vorm Waasland Beveren. Beide ploegen willen de zege, RSCA om de rust wat te laten terugkeren en Waasland Beveren om een nieuw clubrecord te zetten. Als je wilt wedden op deze wedstrijd dan kan je dit doen bij Circus. Nieuwe wedders krijgen er 10 euro gratis en een bonus van 250 euro aan Free Bets. 

€ 10 Gratis bij de registratie

Als je een nieuwe wedder bent uit Nederland of België, dan krijg je 5 euro gratis bij de registratie en 5 euro bij het invullen van je telefoonnummer. Je kan dus voor 10 euro gratis wedden op voetbal zonder storting, wat zeker niet slecht is. Vrijspelen kan door dit 30 keer in te zetten en dit op minimum noteringen van 1.60. Als je dan ook overgaat tot een storting, krijg je tot € 250 aan free bets. Deze Circus bonus is enig in zijn soort en heeft heel soepele voorwaarden.

Circus Free Bets

Voorbeschouwing Anderlecht Waasland Beveren

Wie het Belgisch voetbal wat volgt, weet dat er een ongeziene malaise bezig is. Er is niet alleen de juridische actie “propere handen” maar ook Anderlecht die uitblinkt in wanorde en slechte resultaten. Marc Coucke hoopte zeker en vast op een ander effect sinds zijn overname verleden jaar. Met een van de slechtste periodes in het clubbestaan moet de club zelf vrezen voor zijn plaatsje in de top zes en de bijhorende play-offs. Heel veel fans hebben al tickets gekocht voor deze play-offs en dan zou de club daar een oplossing voor moeten vinden. Anderlecht staat momenteel zesde met 31 punten, dat zijn er 17 minder dan de eerste Racing Genk. Mits winst, kunnen ze een plaatsje opschuiven naar stek 5 en wippen ze over STVV.

Een ander verhaal bij Waasland Beveren! Ondanks hun slechte start, kunnen ze nu een record schrijven voor hun club. Sinds ze in 2012 promoveerden naar eerste klasse is hun maximale winstrecord gestopt bij drie. Als ze winnen op Anderlecht hebben ze 12 op 12. En dat zou ook een tweede record betekenen, want ze hebben nog nooit gewonnen op het veld van paars-wit. Verrassend genoeg is Anderlecht wel de favoriet bij de bet sites, want ze krijgen een notering van 1.47. Waasland-Beveren nochtans in vorm, krijgt slechts 6.72. We plaatsen vandaag ons geld op Waasland-Beveren, want dit is toch wel een goede waarde. Wat denken jullie? Schrijf je in en pak die bonussen.

Over de auteur