De eerste play-off match tussen Antwerp en Genk op vrijdag 30 april

Erik de Kort
29.04.2021

Na een mooi seizoen zijn we nu aangekomen aan de apotheose oftewel de Play-offs. De Europese tickets gaan nu verdeeld worden. We trappen af met Antwerp – Genk. Wie pakt de zege?

Hoe zit het ook alweer met de play-offs?

Vier teams gaan strijden om twee Europese toegangsbewijzen. Het gaat om Club Brugge, Antwerp, Anderlecht en Genk. Brugge staat net als aan het einde van het reguliere seizoen op kop. Het gat tussen Club Brugge en Antwerp is acht punten. De spanning daaronder is echter een stuk groter. Antwerp staat met 30 punten een punt boven Anderlecht. Genk is nu vierde met 28 punten. Alleen de koploper plaatst zich rechtstreeks voor de groepsfase van het Kampioenenbal. De nummer twee van de play-offs plaatst zich voor het kwalificatietoernooi. Voor Antwerp zal het zaak zijn om direct afstand te nemen van Genk en Anderlecht.

Vrijwel iedereen gaat er wel van uit dat Brugge ook de play-offs op de eerste plaats eindigt. We gaan zo eens kijken of de beste bookmakers Nederland Antwerp als favoriet neerzetten tegen Genk. Eerst kijken we eens naar de laatste resultaten tussen beide ploegen.

Antwerp – Genk H2H en vorm

Het lijkt haast wel toeval maar vorige week speelde Antwerp en Genk nog tegen elkaar. Antwerp was in die bloedstollende laatste wedstrijd van het seizoen de winnaar na 0 minuten. Genk ging in Antwerp met 3-2 onderuit. Antwerp wist een 0-2 achterstand om te buigen door in de laatste twee minuten nog twee keer te scoren. Op 6 december was het echter Genk dat won. Het werd 4-2 voor Genk. Beide ploegen lijken dus aan elkaar gewaagd.

Van de laatste vijf wedstrijden verloor Antwerp er een en werden er vier gewonnen. Genk verloor dus van Antwerp maar speelde ook nog gelijk tegen Standard maar de overige wedstrijden werden gewonnen. Het zal een interessante wedstrijd gaan worden met twee teams die maar graag dat Champions League ticket willen pakken. Van de bookmakers België is het Ladbrokes geworden dat de beste odds heeft bij deze match.

ladbrokes odds antwerp-genk play-offs

©Ladbrokes

Ladbrokes wedden met de beste odds

Bij Ladbrokes zit er niet al te veel verschil tussen de odds bij beide teams. Antwerp staat op 2.85 terwijl je voor KRC Genk 2.35 staat, Wedden op een thuisoverwinning van Antwerp zoals twee weken geleden levert het meeste op als je voor winst gaat. Een gelijkspel staat op 3.65. Als je meer informatie wilt lezen over deze bookmaker raden we je aan onze Ladbrokes review eens door te lezen. Wil je direct Ladbrokes wedden met deze odds dan brengt de link hieronder je direct bij de bookie uit.