Wedden op Antwerp – Genk in de laatste speelronde van de Pro League

Jeroen van den Berg
14.04.2021

Met Antwerpen tegen Genk zien we de nummer twee tegen de nummer drie van de Pro League strijden. Wie wint deze kraker in de laatste speelronde op 17 april?

Krappe zege houdt Antwerp op de tweede plek

Een zwaarbevochten wedstrijd, zo kun je de match Antwerp tegen Moeskroen wel noemen. Het werd 3-2 maar het kostte wel veel moeite en bovendien een rode kaart. Moeskroen was vele malen dominanter dan Antwerpen wellicht verwacht had maar uiteindelijk wist de ploeg van Vercauteren te winnen en zo de Play-offs 1 vast te stellen. Na de rode kaart van Maxime Le Marchand kwam Moeskroen nog gevaarlijk dichtbij een punt maar de drie punten zijn gepakt, het Play-offs 1 ticket is binnen en er werd stiekem al een klein feestje gevierd in de kleedkamer. Toch zal de focus er tegen Genk nog een keer op moeten.

Antwerp wil maar wat graag als tweede eindigen en wilt natuurlijk van de concurrent winnen. Dat moeten ze dan wel doen zonder Matheus, Sander Coopman en Faris Haroun. Ook Le Marchand ontbreekt vanwege die rode kaart tegen Moeskroen. Vercauteren ziet zijn ploeg zaterdag wel winnen van Genk. Denken de goksites België daar ook zo over of kiezen zij misschien voor Genk? Je ziet het zo, nadat we de tegenstander hebben besproken.

Genk is ook zeker van de Play-offs 1

Met Oostende op vier punten achterstand is Genk ook zeker van de Play-offs 1. Genk staat derde met 56 punten gevolgd door Anderlecht met 55 punten. Oostende staat dus vijfde maar kan Genk niet meer bedreigen.  Genk heeft er een goede reeks op zitten met vier overwinningen en een gelijkspel in de laatste vijf wedstrijden. Na de laatste reguliere match in de Pro League staat ook de bekerfinale nog op ze te wachten.

Genk is nu zeven wedstrijden ongeslagen en zal zich natuurlijk goed willen voorbereiden op de bekerfinale en direct zo hoog mogelijk eindigen op de ranglijst. De ploeg is volledig fit en ook zijn er geen schorsingen. Dat belooft dus wat voor de kraker tegen Antwerp. Van de bookmakers hebben we Ladbrokes uitgekozen. Hier kun je als Nederlander niet wedden. Onze betting Nederland pagina heeft een aantal goede bookies klaar staan waar je wel terecht kunt als Nederlander.

Wedden op Atntwerp-Genk Ladbrokes odds

© Ladbrokes

Wedden op Antwerp – Genk bij Ladbrokes

Met de nummer twee tegen de nummer drie van de Pro League kunnen we een flinke clash verwachten. Ook de bookmakers lijken niet echt een topfavoriet te kunnen kiezen want de odds liggen erg dicht bij elkaar. Voor wedden op het thuisspelende Antwerp krijg je 2.75, terwijl Genk lichtjes favoriet is met 2.50 maar dat verschil is vrijwel verwaarloosbaar. Een gelijkspel staat op 3.50. De beste bookmakers verwachten niet dat de wedstrijd op een gelijkspel zal uitlopen en denken aan winst van Antwerp. Vergeet ook niet onze Ladbrokes ervaringen te lezen. Je direct aanmelden doe je via onderstaande link.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.