Wedden op woensdag: Antwerp – Genk in de Pro League

Erik de Kort
20.09.2021

Na twee overwinningen op rij neemt Antwerp het op tegen nummer drie Genk. Wie wint deze inhaalwedstrijd? Hier pak je de beste odds voor Royal Antwerp – KRC Genk op woensdag 22 september 2021.

Antwerp begint langzaamaan te draaien.

Na een matige start waarbij er de eerste twee wedstrijden van het seizoen verloren gingen, herpakt Antwerp zich langzaamaan en zijn ze inmiddels vijf wedstrijden in de Pro League ongeslagen. Ook op zondag er weer gewonnen.  IN eigen huis wist Antwerp te domineren maar kwam het toch op achterstand. Met nog een kwartier te spelen bracht Michael Frey Antwerp op gelijke hoogte met Seraing. Uiteindelijk was het Pieter Gerkens die de winnende maakte. Een gouden wissel voor coach Brian Priske die 25 minuten daarvoor Gerkens had ingebracht. Het lijkt dus te gaan lopen bij Antwerp.

Hoewel The Great Old donderdag in de groepsfase van de Europa League nog verloor en daarbij rood pakte, gaat het in de eigen competitie steeds beter. Tegen Genk kan Antwerp zijn hoever ze staan en welke ambities ze kunnen stellen dit seizoen. Die zullen ongetwijfeld hoger liggen dan de tiende plek die de ploeg vandaag nog bzet. Dat heeft ook te maken met de wedstrijd minder. Mocht Antwerp winnen dan pakken ze ineens de gedeelde derde plek en staan ze op dezelfde plek als Genk. Maakt een verbeterd Antwerp kans tegen Genk? De odds van de beste bookmakers zullen je zo alvast een indruk geven.

Genk kan op gelijke hoogte komen met koploper Brugge

De huidige derde plek is natuurlijk niet slecht, maar koploper in de Pro League worden is mogelijk. Daar hoeven ze alleen maar voor te winnen van Antwerp. Genk heeft tot dusverre alleen punten laten liggen tegen Union, Oostende en Standard. De laatste weken komt Gek steeds beter voor de dag. De overwinning op Rapid Wien in de Europa League is daar een bewijs van. Genk was al 90 minuten lang de bovenliggende partij en de goal van Paul Onuachu in de 92e minuut zorgde uiteindelijk voor de verdiende overwinning. Een overwinning op Antwerp zou betekenen dat ze op evenveel punten als Club Brugge zoden komen. Winnen met twee goals verschil zou ze zelfs boven Blauw-Zwart kunnen lanceren. 

Genk heeft het voordeel dat er niets of niemand in de blessureboeg zit. Het hele team is fit en er zijn ook geen schorsingen. De Smurfen kunnen daarom in hun sterkste opstelling voor de dag komen en zullen dat zeker niet laten. Wat zijn de noteringen bij de bookmakers België en nog belangrijker, waar vind je de hoogste odds? Dat zie je hieronder. Nederlanders vinden hun ding op bookmakers Nederland.

wedden op antwerp genk 22-09-2021

© Ladbrokes

De beste odds bij Royal Antwerp- KRC Genk

Als je wilt wedden op deze wedstrijd, doe je er goed an eens bij Ladbrokes te kijken, Onze Ladbrokes ervaringen kun je overigens lezen in de uitgebreide review die is geschreven. De odds zijn in het voordeel van Genk. Toch betekent een overwinning van Genk wel dat je ruim je inzet verdubbeld. Je krijgt namelijk 2.15 voor winst van Genk. Dat is minder dan je krijgt voor wedden op winst van Antwerp. Hier krijg je namelijk 3.10 voor. Een gelijkspel levert bovendien nog meer op met 3.80. Heb je je keuze al gemaakt? Via de knop hieronder zet je direct in met deze fantastische odds.