Wat heeft La Louvière in te brengen tegen Antwerp?

Jeroen van den Berg
01.02.2021

Ruim vijftien jaar nadat ze voor de laatste keer in de Jupiler League uitkwamen, reist Raal af naar de Bosuil om het op te nemen tegen Antwerp. Hebben ze enige kans vanavond, 2 februari 2021? Je leest het hier.

Antwerp is de regerend kampioen in de Beker van België

Door goede resultaten te pakken inde Pro League pakte Antwerp ook gelijk de tweede plek. Weliswaar is de achterstand op Club Brugge enorm, Antwerp zal blij zijn met de huidige plek. Ze staan op net zoveel punten als Genk dat derde staat. Op dinsdag staat La Louvière op het programma in wat een makkelijke wedstrijd lijkt te gaan worden.

De beste bookmakers NL zetten Antwerp gelijk als topfavoriet neer voor deze wedstrijd. Wat de odds precies zijn zie je zometeen Om je namelijk optimaal voor te bereiden op deze wedstrijd is het namelijk belangrijk dat je ook weet wat de stand van zaken van La Louvière is. De beste odds hebben we overigens gevonden bij Ladbrokes. Antwerp verdedigt de titel en moet oppassen voor onderschatting van de tegenstander. Laten we eens gaan kijken wat we hebben kunnen vinden over La Louvière.

Zestien jaar haalde Raal voor het laatste de 8e finale

Groen Wit kwam voor de eerste keer in de Eerste Divisie uit tussen 1977 en 1979. Na verloop van tijd zakte Les Loups af naar de derde divisie en tot 2000 kwamen ze uit in de tweede divisie. Een paar jaar lang kwam Raal nog uit in de eerste Divisie maar in 2006 degradeerde de ploeg naar de Tweede Divisie. Zwarte wolken pakten samen boven Stade du Tivoli en de pro vergunning van La Louvière werd zelfs ingetrokken. In 2009 fuseerde de ploeg me R.A.C.S. Couillet om onder de Football Couillet La Louvière verder te gaan. In het jaar 2002-2003 werd de Beker van België zelfs een keer gewonnen maar de laatste noemenswaardige prestatie was het behalen van de 8e finales zestien jaar geleden.

Tegenwoordig zien we La Louvière terug in de Tweede Afdeling. Het op een na hoogste amateur niveau. Ruim zestien jaar na dato heeft La Louvière opnieuw de kans om de 8e finales te halen. Of de beste bookmakers België geloven in dit sprookje gaan we nu voor je bespreken.

de beste odds bij antwerp la louviere ladbrokes app

©Ladbrokes

De odds bij Antwerp tegen La Louvière

We zullen maar gelijk met de deur in huis vallen. Het lijkt er niet op dat RAAL La Louvière een kans maakt tegen Antwerp. Vandaar dat de odds voor winst van RAAL dan ook de pan uit rijzen. Je krijgt 23 keer je inleg als je voorspelt dat RAAL La Louvière binnen 90 minuten wint van Antwerp. Dat lijkt natuurlijk vrijwel onmogelijk. Een overwinning van Antwerp is volgens de bookmakers net zo zeker als dat de zon morgen weer opkomt. Hier krijg je dan ook slecht 1.02 voor. Een gelijkspel geeft je 12.00. Ladbrokes verwacht niet veel van de kansen van La Louvière. Ben jij het hiermee eens of juist helemaal niet? Dan kun je namelijk wat risico nemen. Wist je trouwens dat we onze ervaringen over het wedden bij Ladbrokes hebben verzameld voor je? Je leest ze in onze Ladbrokes review!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.