Negen op negen voor Antwerp in de Europa League?

Jeroen van den Berg
05.11.2020

Wie had er ooit gedacht dat Antwerp na twee wedstrijden op de eerste plek in groep J zou staan? Wordt de goede reeks voorgezet en wint Antwerp ook de derde wedstrijd op rij?

Antwerp op rozen na twee overwinningen

Door in de tweede wedstrijd direct de grote favoriet Tottenham te verslaan, zorgde Antwerp voor een superstunt. Door de overwinning verstevigde Antwerp ook gelijk de eerste plek. Die eerste plaats lijken de Antwerpenaars hun plek niet meer te willen afstaan. LASK dat de eerste wedstrijd won van Ludogorets maar gelijk hierna wel van Tottenham verloor is dringend op zoek naar punten om aansluiting te blijven houden bij Antwerp. Een overwinning zou LASK dan ook perfect uitkomen.

Toch lijkt Antwerp de beste papieren te hebben als we de bookmakers Nederland mogen geloven. De resultaten van Antwerp zijn namelijk ook in Nederland opgevallen. Sterker nog, heel Europa spreekt momenteel over de goede resultaten van de ploeg van Ivan Leko. Om het wedden op deze wedstrijden voor zowel Nederlanders en Belgen aantrekkelijk te maken zullen we de odds van de Nederlandse bookies en ook die bij de Bookmakers België bespreken.

 

Wedden op Antwerp LASK Linz odds

© Ladbrokes

Genoeg kansen voor LASK

Met de overwinning op Ludogorets wist LASK drie zeer belangrijke punten te pakken. Omdat er met 3-0 verloren werd van Tottenham blijft LASK voorlopig echter op drie punten steken. De match tegen Ludogorets liet LASK af en toe zeer goed voetbal zien. LASK is dan ook zeker niet kansloos tegen Antwerp. Toch geeft de huidige reeks van uitwedstrijden niet al te veel hoop. Van de laatste zes wedstrijden werd er maar één gewonnen.

Bij Ladbrokes lijken ze hier zeker rekening mee te houden. De noteringen bij deze Belgische bookmaker voor een overwinning van LASK staan op 2.56.  Antwerp is toch ook niet de topfavoriet waar we misschien aan dachten, de odds staan op 2.40 voor Antwerp. Een gelijkspel levert zoals zo vaak het meeste op. Hier krijg je 3.70 voor bij Ladbrokes. Als je meer informatie wilt over deze Belgische bookmaker dan raden we je echt aan om onze Ladbrokes review te lezen. Of je kan je meteen aanmelden via de knop.

Wedden bij Speedybet voor Nederlanders

Als je wilt wedden op deze mooie wedstrijd, moet je wat ons betreft bij Speedybet zijn. Niet alleen vanwege de goede odds, ook de Speedybet bonus is echt wel de moeite waard. De odds zijn vrijwel gelijk als die van Ladbrokes. Daarom bespreken we de bonus wat uitgebreider in plaats van nog een keer dezelfde odds te benoemen. Als je namelijk voor de eerste keer stort bij Speedybet krijg je nu tot € 200 bovenop je stortingsbedrag. Let er trouwens wel op dat je bij Speedybet alleen met Trustly wedden kan. Hierdoor zijn de transacties supersnel en kun je binnen de kortste keren al beginnen te spelen. Wil je nu gelijk die € 200 pakken klik dan op de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.