CL 7 en 8 maart – € 40 aan Circus Free Bets wachten op jou!

Peter Groen
07.03.2017

Napoli – Real Madrid en Arsenal – Bayern Munchen starten de terug matchen van de achtste finales in de Champions League. Morgen is er ook nog Dortmund – Benfica en Barcelona – PSG. Speciaal voor deze Champions League matchen van vanavond biedt Circus een promotie van Free Bets aan. Deze Free bets zijn in de vorm van 4 x € 10 gratis weddenschappen per geplaatste gok van 25 euro. We leggen hieronder uit hoe jij deze gratis weddenschappen kan ontvangen.

  • Klik op een van de Circus banners hier op de website en meld je aan.
  • Stort voor minstens € 25 met bijv. Visa, iDeal, Neteller, Skrill, PaySafe.
  • Vink het groene vakje aan voor deelname aan deze actie.
  • Wed minstens € 25 op een of meerdere wedstrijden van de 1/8 finales.
  • De odds moeten minstens 1.40 en dit voor de enkele of combo bet.
  • Per wedstrijd kan je zo € 10 gratis aan weddenschappen krijgen.
  • Zodra je bet is geregistreerd ontvang je deze bonus.

Circus welkomstbonus €250
+ gratis wedden van € 30

Naast de hierboven beschreven Free Bets, heeft Circus nog meer fantastische bonussen. Zo is er eerst en vooral de Sportweddenschappen bonus van 100% tot maximaal € 250. Om deze bonus vrij te spelen, zijn er 3 verschillende opties om dit mogelijk te maken. Die zijn respectievelijk: 7,5x bonus in te zetten op +2.21 odds of 15x bonus op 1.81 – 2.20 noteringen of 30x bonus op 1.40 – 1.80 quoteringen of een combinatie van deze mogelijkheden.

Door bij de eerste weddenschap van + € 10, op je wed formulier het vakje ´ik doe mee aan de actie´ aan te vinken krijg je bovendien 3 x € 10 gratis weddenschappen. Hier moet je de stortingsbonus + winst 7,5x op 2.21+ odds, 15x op 1.81-2.20 of 30x 1.40-1.80 odds of een combinatie van deze inzetten, om aan de bonusvoorwaarden te voldoen.

Circus aanmelden € 5 + Circus app € 5
+ Circus telefoonnummer € 5

Naast deze fantastische welkomstbonus heeft Circus ook nog andere promoties. Zodra je je Circus account hebt aangemaakt, ontvang je gratis 5 euro. Met deze 5 euro kan je dus zonder zorgen beginnen spelen en de site verkennen. Tegenwoordig wedden we meer mobiel en dus heeft Circus ook een app ontwikkeld. Download de app en ontvang nog eens 5 euro extra. Als je daarnaast ook nog eens je telefoonnummer invult bij de registratie, en je account hiermee valideert, ontvang je er € 5 bovenop. Ben je nog niet overtuigd van dit aanbod? Neem dan eerst een kijkje op de Circus Wedden pagina. Al de andere wedders, raden we aan om op onderstaande banner te klikken en je aan te melden voor Circus. Veel succes met wedden op de Champions League!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *