De Londense derby: Arsenal – Chelsea op 29 december

Jeroen van den Berg
27.12.2019

Vlak voor het einde van het jaar nemen de twee grootste Londense clubs het tegen elkaar op. Twee van de grootste Engelse clubs zijn op naar een hogere plek in de Premier League.

Arsenal op de elfde plaats

The Gunners hebben het laatste half jaar grote problemen gekend en zijn op zoek naar eerherstel. Met hun derde coach in zeer korte tijd werd afgelopen weekend gelijk gespeeld tegen Everton. Er is veel werk aan de winkel voor de nieuwe coach Mikel Arteta. Met een elfde plaatste is verbetering hard nodig. Een elfde plaats is natuurlijk Arsenal onwaardig. Maakt Arsenal kans tegen het Chelsea dat op de vierde plek staat? Mocht Arsenal winnen van Chelsea dan kan het goede zaken doen op de ranglijst. Het verschil met nummer 7 Tottenham is namelijk slechts 3 punten.

Er is aangekondigd dat er de nodige winteraankopen zullen komen maar voor deze wedstrijd moet Arteta dus nog roeien met de riemen die hij heeft. De goals aan Arsenal zijde moeten komen van Aubemeyang. Hij heeft er dit in alle competities dit seizoen al 13 in liggen. Dit is ongeveer de helft van het totale aantal goals van Arsenal. In de Premier League staat Arsenal nu op 24 voor en 27 tegen. The Gunners hebben dus een defensief probleem. De laatste wedstrijd werd echter de nul gehouden. Denken de betting sites Nederland dat Arsenal nog een wedstrijd de nul kan houden of zelfs kan winnen? We gaan zo kijken naar de odds en pakken direct de mooie Svenbet bonus mee.

Chelsea vierde maar met flinke achterstand op top drie

Ook bij Chelsea loopt het nog niet fantastisch. The Blues plaatsten zich voor de laatste 16 van de Champions League maar in de Premier wilt het nog niet echt vlotten. Chelsea staat vierde met al zes punten achterstand op nummer drie City. Van de laatste vijf wedstrijden werden er drie verloren en twee gewonnen. Mocht Chelsea aansluiting willen houden bij de top drie van de Premier League dan zal het toch meer punten moeten pakken, Met name aanvallend loopt Chelsea echt achter de top drie aan. Terwijl Chelsea op 33 goals staat, heeft Manchester City er al 50. Ook nummers één en twee Liverpool en Leicester hebben meer dan 40 goals gemaakt. De tegengoals bij Chelsea liggen ook een stuk hoger dan de concurrentie. We gaan kijken naar de odds van Svenbet, een van onze beste bookmakers Ideal.

 

arsenal chelsea de odds 29 december 2019

©Svenbet

De quoteringen voor Arsenal – Chelsea

Een heerlijke wedstrijd op 29 december tussen twee mooie Engelse clubs. Daar horen natuurlijk hele goede odds bij en die vinden we bij Svenbet. Als je meer wilt weten over deze bookmaker pak dan gelijk de Svenbet review mee. Het ligt niet ver uit elkaar, de odds tussen beide teams. We zien dat Chelsea dat op bezoek komt bij Arsenal licht favoriet is.  Je krijgt voor een overwinning van Chelsea 2.26. Mocht Arsenal het jaar winnend afsluiten dan krijg je hier 2.94 voor wat net iets hoger ligt dan de odds voor Chelsea. Aan een gelijkspel hebben beide team niet veel, toch kun je hier wel lekker mee verdienen. Je krijgt hier nu 3.75 voor.

We zeiden het al er is ook nog die mooie Svenbet bonus! Als nieuwe speler krijg je namelijk 100% op je eerste storting tot een bedrag van €125. Dit is al van toepassing bij een storting van €30. Zodra jij dus 30 of meer inzet, krijg je je bedrag verdubbelt. De maximale bonus is €125. Let wel op dat je de bonus code SBOOKX6 gebruikt. Om je bonus vrij te spelen dien je het volledige storting en bonus bedrag in dertig dagen zes keer rond te spelen op odds boven 2.0. Geniet nog van deze eindejaar knaller en registreer je nu bij Svenbet via de knop hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.