Verdien een € 50 Gratis Live Bet voor Arsenal Chelsea!

Peter Groen
23.09.2016

Op zaterdagavond om 18.30u staat de kraker tussen Arsenal en Chelsea en programma en jij kunt jezelf nu belonen met een € 50 Gratis Live Weddenschap. Dit exclusief bij bookmaker Bwin. Wij leggen jou uit hoe jij je Free Live Bet verkrijgt, bekijken aanvullend de Bwin Welkomstbonus en blikken ook nog voor jou vooruit op deze Londense Derby.

Hoe krijg ik een € 50 Gratis Live Bet?

  • Via deze website aanmelden bij Bwin of inloggen.
  • Plaats een enkelvoudige pre-match bet van € 10 of meer op de markten 1X2, rust/eindstand, resultaat en beide teams scoren, ruststand of aantal doelpunten.
  • Je ontvangt 50% van je inzet als Live Free Bet cadeau.
  • Bij een inzet van € 100 krijg je dus een € 50 Free Bet.
Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld: Bancontact, Visa/Mastercard, Maestro, PayPal, Diners, Ewire of Kalixaof
Wedden op Arsenal Chelsea

Nieuw bij Bwin? Benut de € 100 Welkomstbonus!

Bovenstaande promotie is voor bestaande en nieuwe klanten. Nieuwe klanten profiteren echter ook nog eens van de Bwin Bonus. Een stortingsbonus van 100% tot € 100 met zeer flexibele bonus voorwaarden. Daarnaast zijn onze Bwin Ervaringen zeer positief. Een aanmelding bij deze bookmaker kunnen we je dan ook zeker aanraden. Helaas accepteert Bwin momenteel enkel klanten uit Belgie. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor een andere bookmaker uit de exclusief geselecteerde Beste Bookmakers Nederland lijst.

Nu bij Bwin aanmelden

Londense Derby die beide kanten op kan

Met 10 punten uit 5 duels zijn zowel Arsenal en Chelsea het seizoen redelijk begonnen. De ploegen vinden we dan ook terug op de 4e en 5e plaats. Ook kwalitatief gezien zijn de ploegen aan elkaar gewaagd. De details zullen dan ook het verschil gaan maken. Wat daarnaast het verschil kan maken is het feit dat Arsenal het wellicht zonder Ramsey en Giroud moet stellen. Chelsea mist enkel Zouma en is uit op een stunt in het Emirates Stadion. Maak je voorspelling en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.