Wed € 10 Risicovrij op winst Arsenal + € 10 Gratis Cash!

Gaston Dupont
20.09.2018

In de Premier League ontvangt Arsenal Everton op zondag. Deze wedstrijd staat garant op spektakel en Arsenal is ook de favoriet om te winnen. Daarom geeft Betser een €10 risicovrije weddenschap op winst voor Arsenal. Nieuwe wedders uit Nederland krijgen bovendien de kans om €10 cash te pakken. We lichten deze promoties toe en kijken vooruit naar Arsenal Everton

€ 10 risicovrij voor winst Arsenal

  • Registreer eerst je account of log in bij Betser.
  • Zorg dat er minstens €10 op je spelers account staat.
  • Storten kan eventueel via iDeal, Visa, Mastercard.
  • Plaats minstens een €10 weddenschap op winst voor Arsenal.
  • Bij winst krijg je de inzet en winst op je account.
  • Bij verlies ontvang je een Free Bet van €10.
  • Deze Free Bet dien je binnen de 7 dagen te gebruiken.
  • De winst hieruit is volledig voor jou.

Nieuwe wedders krijgen ook nog € 10 cash

Deze Arsenal Everton promotie is voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Voor nieuwe Nederlandse klanten is er ook een Betser Bonus ter waarde van 10 euro, als je eerste weddenschap minstens €20 bedraagt. Er zijn geen verdere voorwaarden aan verbonden, dus geen termijn of minimum notering die te respecteren is. Als we de bookmakers vergelijken, zien we dat Betser een bookie is met heel goede odds en een groot wedden aanbod.

Voorbeschouwing Arsenal Everton

Als we de Voetbal Gokken Sites bekijken, merken we dat Arsenal de favoriet is tegen Everton. Er is een duidelijke 1.45 notering in het voordeel van Arsenal. Everton krijgt een odd van 6.80 en een gelijkspel levert 4.75 op. Na vijf speeldagen heeft Arsenal 9 punten, driemaal gewonnen en tweemaal verloren. Die verliespartijen waren tegen Manchester City en Chelsea, daarna pakten ze 9 op 9. Everton verloor tot nu toe eenmaal, maar speelde wel al drie keer gelijk. Enkel tegen Southampton werd gewonnen. We verwachten dat Arsenal deze wedstrijd thuis zal winnen en Everton met een tweede verliespartij opzadelt. Waag dus zeker je kans bij Betser, want je neemt geen enkel risico met je bet op Arsenal.

Over de auteur