Europa League: Odds Arsenal – Napoli

Geert Beukers
11.04.2019

Deze donderdag hebben we een fantastische wedstrijd tussen Arsenal en Napoli, en daarom willen we je graag nog eens wijzen op een extra € 10 free bet aanbieding van Circus. Wie wint deze topaffiche in de Europa League tussen deze twee grote competities? De ploeg uit de Serie A, of de Engelse Premier League tegenstanders?

Hoe krijg ik de Arsenal – Napoli Free bet?

Stort € 20 of meer, en bevestig je deelname aan de promotie op het wedticket. Hierna maak je simpelweg een weddenschap op Arsenal – Napoli van € 20 of meer. Wel moet je op de beste quoteringen van minstens 1.60 inzetten, en deze is maar één keer beschikbaar per speler. Na aavang van de wedstrijd en als je wedticket is afgesloten, ontvang je in je account deze gratis weddenschap met waarde van € 10. Deze is natuurlijk ook onderhevig aan de normale free bet voorwaarden. Ben je een lieveling van voetbal en gokken? Wacht dus niet en schrijf je in voor deze promotie!

Voorbeschouwing en odds Arsenal – Napoli

Arsenal strijdt momenteel om de derde plaats in de Engelse competitie samen met Tottenham en United. Na een uitverlies op Everton vorige week staat hen een moeilijke uitdaging te wachten in de tweede van de Italiaanse competitie, Napoli. De vorm van beide ploegen is ongeveer hetzelfde. Ze doen het allebei niet echt slecht, maar ook niet zo goed om over naar huis te schrijven.

Sowieso kiezen we Arsenal als favoriet, met het thuisvoordeel in het Emirates Stadion. De Londense club zal meteen met een overwinning willen starten, want in Napoli staat er een moeilijke taak met de vurige Italiaanse fans op hen te wachten.

arsenal napoli odds

De momentele manager en voormalige speler Carlo Ancelotti heeft veel individuele klasse in zijn ploeg om het de Gunners het leven moeilijk te maken. Met een Dries Mertens in goede vorm is er altijd een mogelijkheid om met een klasse flits de wedstrijd meteen te beslissen. De druk zit er dus zeker op.

Meer over de Circus free bet bonus

Voor zowel Belgische als Nederlandse klanten bieden deze je ook nog eens een mooie eerste Bookmaker Bonus aan. Niets anders dan een waanzinnige € 250 aan gratis weddenschappen.  Elke keer er ingezet wordt met je stortingsbedrag aan minimaal 1.50 odds, krijg je een equivalente Free Bets. Dit bedrag moet je dus absoluut niet in één keer inzetten, maar kan over verschillende bets verdiend worden. Er staat geen tijdslimiet op om deze free bets de verkrijgen. Zodra je ze hebt losgespeeld, moet je binnen de 7 dagen deze inzetten aan quoteringen van 1.60 of meer. Klinkt goed toch? Speel dan nu en ontvang je aanbod!

Over de auteur