Arsenal thuis tegen Olympiakos Pireaus

Jeroen van den Berg
26.02.2020

Na de 0-1 overwinning in Griekenland zit Arsenal op rozen voor een plaats bij de laatste 16 van de Europa League. Kan Olympiakos verrassen in Londen?

Olympiakos moet achterstand rechtzetten

Het 0-1 verlies in eigen huis betekent dat Olympiakos vol aan de bak moet tegen Arsenal. Om deze nederlaag recht te zetten dienen de Grieken minimaal een goal te maken in Londen. De nummer 1 van Griekenland hebben dus nog een kans om de volgende ronde te behalen. De afgelopen 20 competitiewedstrijden werden niet verloren in Griekenland. De laatste vier competitiewedstrijden werden op rij gewonnen na een gelijkspel tegen AEK.

In Europa doet Olympiakos het toch minder. De Grieken werden derde in de Champions League poule met Bayern en Tottenham en hebben in Europa dus al wel meerdere wedstrijden verloren. De hoop van de Grieken ligt in de handen van Youssef El Arabi. El Arabi wist dit seizoen al 17 goals te maken in 24 wedstrijden. Thuis tegen Arsenal kwam hij niet tot scoren. Lukt het in Londen wel? Voor we de odds van Stake.com Nederland er voor je bijpakken bespreken we de Gunners van Mikel Arteta eerst.

Wint Arsenal thuis ook?

De Gunners kunnen thuis tegen Olympiakos de vierde overwinning op rij pakken in alle competities. het team van Mikel Arteta ongeslagen is in hun laatste tien wedstrijden in alle competities. In de meest recente wedstrijd versloeg Arsenal Everton thuis in een wedstrijd waarbij maar liefst vijf keer werd gescoord. Aubameyang scoorde tweemaal tegen Everton. De Fransman scoorde ook in het heenduel tegen Olympiakos maar het is nog de vraag of hij ook wordt opgesteld in de thuismatch.

Het kan zomaar zijn dat Arteta een aantal spelers wat rust geeft omdat er ook nog de nodige belangrijke Premier League wedstrijden op het spel staan. Is de coach zo zeker van een overwinning dat hij belangrijke spelers rust geeft? Geven de crypto bookmakers hem daarin gelijk als we kijken naar de odds van deze match?

de odds bij Arsenal Olympiakos Pireaus

© Stake

Is Arsenal of Olympiakos favoriet voor deze wedstrijd?

Online voetbal wedden kun je nu ook doen met Bitcoin. Bij Stake.com zien we dat Arsenal na de overwinning in Griekenland ook de favoriet is voor de overwinning in eigen huis. Een overwinning van de Gunners wordt beloond met 1.52 keer je inzet. Mocht je nu denken dat Olympiakos kan verrassen in Londen en de overwinning pakt dan is de 6.20 die je hiervoor krijgt zeer aantrekkelijk. Een gelijkspel is genoeg voor Arsenal. Hier krijg je bij Stake.com 4.40 Spreken deze goede odds jou nu aan en wil je graag eens met Crypto inzetten, neem dan zeker eens een kijkje bij Stake,.com via de link hieronder.

Win een bitcoin!

Bij Stake vind je nu geen welkomstbonus maar kun je wel een Bitcoin winnen. . Het enige dat je hier voor hoeft te doen is te gokken op de uitslag van 10 wedstrijden. De wedstrijden worden bij Stake elke week vastgesteld en jij maakt daneen combinatie weddenschap waar bij je dus kans maakt op een volledige Bitcoin.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.