Atalanta, AC Milan en Bologna in actie op zaterdag

Jeroen van den Berg
16.07.2020

Deze zaterdag staan er drie mooie wedstrijden op het programma in de Serie A. Atalanta verdedigt de tweede plek en speelt tegen Verona. Zet nu in met goede odds!

Atalanta favoriet bij Verona

Lazio verspeelde uit bij Udinese twee kostbare punten en verzuimde zo om de tweede plek over te pakken van Atalanta. Goed nieuws dus voor de ploeg van Hans Hateboer en Marten de Roon. Tegen Verona, de nummer negen van de Serie A zien de online bookmakers Atalanta als favoriet en dat heeft ongetwijfeld te maken met de goede reeks. Dinsdag werd er met 6-2 gewonnen van Brescia terwijl even daarvoor een voorsprong zuur werd weggegeven tegen Juventus. Atalanta draait een goed seizoen en de huidige tweede plek kan natuurlijk de kers op de taart zijn terwijl ze ook nog in de Champions League uitkomen.

Verona staat op een prima negende plek en is druk bezig om Bologna en Cagliari van zich af te schudden. De laatste drie wedstrijden werden niet meer gewonnen en dus zou drie punten thuis tegen atalanta wel heel lekker uitkomen. Bij Wallacebet staan de odds voor winst van Atalanta op 1.41 en voor winst van Verona staan de noteringen een stuk hoger. Je krijgt 6.80 hiervoor terwijl je voor een gelijkspel ook nog 5 keer je inzet krijgt. We hebben Wallacebet uitgekozen vanwege de goede odds en bonussen die er voor je klaar staan. Als je wat meer wilt weten over deze bookmaker lees je natuurlijk onze Wallacebet Review.

 

wedden op Atalanta en AC Milan

©Wallacebet

AC Milan thuis tegen Bologna

Na een reeks overwinningen en gelijkspelen heeft Milan de weg naar boven weten te vinden. Hoewel het speelschema vrij lastig was met wedstrijden tegen Lazio, Juventus, Napoli en Parma wist AC Milan toch tien punten te pakken. Het enige puntverlies werd geleden tegen Napoli waar de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Bologna speelde ook tegen Parma en Napoli de afgelopen twee weken en speelde beide keren gelijk. De laatste overwinning van op 5 juli toen Bologna won met 2-1 van Inter Milan. Bologna staat nu op de tiende plek, AC Milan staat zevende. De favorietenrol gaat naar het thuisspelende AC Milan waar je 1.51 krijgt voor winst. Als je wilt inzetten op Bologna, de ploeg van Mitchell Dijks krijg je zes keer je inleg. Een gelijkspel, waar Bologna patent op lijkt te hebben dit seizoen, staat op 4.50.

Pak gelijk de Wallacebet bonus mee!

We hebben weer een mooie welkomstbonus voor je gevonden. Het gaat hier om de Wallacebet bonus waarbij je 100% van je stortingsbedrag krijgt tot maximaal €120. Zodra je €30 of meer stort verdubbel je jouw storting. Vergeet ook zeker niet de bonuscode SBOOKX6W niet. Hiermee hoef je jouw storting en bonusbedrag maar zes keer rond te spelen. Klinkt goed toch? Zet direct in bij Wallacebet en pak die mooie bonus.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.