Wed € 15 Gratis of € 15 Risicovrij op Atletico Arsenal!

Peter Groen
03.05.2018

Vanavond staat de topper tussen Atletico Madrid en Arsenal in de halve finale van de Europa League op het programma. Zowel nieuwe als bestaande Nederlandse en Belgische klanten bij Bookmaker Circus kunnen nu genieten van mooie promoties. Welke promoties dit zijn en onze tips voor het duel tussen Atletico Madrid en Arsenal vind je terug in dit artikel.

Nog geen klant? Pak € 15 zonder storting!

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Direct na je aanmelding krijg je € 5 gratis in je account zonder storting.
  • Valideer je telefoon nummer in je account en krijg nogmaals € 5 cadeau.
  • Download ook de Circus App, log in en opnieuw krijg je € 5 bonus erbij.
  • Zet bonusgeld 30x in op 1.60(+) odds om om te zetten naar echt geld.

Pak aanvullend 100% tot € 250 stortingsbonus!

Niet enkel bovenstaande Gratis Wedden actie wacht er op jou. Ook krijg je als nieuwe klant een 100% tot € 250 stortingsbonus op je eerste storting. Storten kan onder andere met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill en PaySafeCard. Ook dit bonusgeld speel je vrij door 30x in te zetten op 1.60(+) odds. Er is verder geen enkele tijdslimiet waarbinnen je dit dient te doen. Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat Circus tot de Beste Bookmakers Nederland en Belgie behoort door haar promoties, maar zeker ook door een prima wedden aanbod en uitstekende quoteringen!

Beide teams scoren? € 15 Cashback bij verliezende bet!

Bovenstaande acties zijn specifiek voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen een € 5 – € 15 pre-match enkelvoudige weddenschap op het duel tussen Atletico en Arsenal plaatsen. Als je het groene kader op je wedformulier aanvinkt en je weddenschap verliest, krijg je je inzet to € 15 terug in de vorm van een Free Bet als beide teams scoren. Benut je Free Bet vervolgens binnen 7 dagen en alle winst is bonus voor jou! Door een 1-1 gelijkspel in het eerste duel is Atletico de favoriet. Zeker in de wetenschap dat het thuis zelden een goal tegenkrijgt. Wij zetten vanavond in op een clean sheet voor Atletico @ 2.27 in combinatie met bovenstaande actie. Je hebt een goede kans op winst en bent nagenoeg verzekerd van geen verlies! Speel je liever op de reguliere odds? Winst Atletico is 1.77, gelijkspel is 3.55 en winst Arsenal 4.90. Wed nu bij Circus en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB