Atletico Madrid Club Brugge: € 50 wordt € 150

Gaston Dupont
02.10.2018

Op bezoek bij Atletico gaat Club Brugge op zoek naar de eerste punten in deze poulefase van de Champions League. Gemakkelijk is anders! Maar na de glansprestatie tegen Dortmund, ondanks de 0-1 verlies, liggen er wel kansen. Bookmaker Ladbrokes biedt zijn nieuwe wedders uit België een super promotie aan van 200% tot €100. We leggen hieronder uit hoe je kan genieten van deze actie en werpen een blik op de quoteringen Atletico Madrid Club Brugge.

Atletico Club 200% tot € 100 actie

  • Belgen kunnen hier klikken en een account aanmaken.
  • Storten lukt via Bancontact, Visa, MasterCard, Neteller, Skrill.
  • De maximum bonus krijg je al door € 50 te storten.
  • Bij €50 storting, ontvang je €100 bonus. Hierdoor speel je met €150
  • Vrijspelen kan door je bonus driemaal in te zetten op min odds van 1.50.
  • Dit alles kan je doen binnen de 30 dagen.

Bookmaker Ladbrokes is een van de beste bookmakers voor Belgische spelers. Deze Ladbrokes bonus is fantastisch in vergelijking met andere online sportbonussen. Daarom past deze perfect bij deze match, Champions League niveau verdient een top bonus.

Voorbeschouwing Atletico Madrid Club Brugge

In eigen land domineert Club Brugge samen met Racing Genk de Belgische competitie. Ze moesten nog maar een keer punten laten liggen en dat was tegen Antwerp. In Europa werd er sterk gespeeld tegen Borussia Dortmund, maar werd er verloren met 0-1 na een toevalstreffer. Atletico Madrid ging met 1-2 winnen op Monaco nadat het op 1-0 achterstand kwam. In LaLiga staat Atletico Madrid vierde op 2 punten van leider Barcelona.

Ladbrokes heeft voor Atletico een odd van 1.30 voor winst, terwijl Club Brugge een quotering krijgt van 15.00.  Een gelijkspel heeft dan weer 5.50 als notering. Atletico Madrid Club Brugge zal zeker doelpunten opleveren, daarom kan je ook wedden op minstens 2,5 doelpunten, wat je een notering van 1.727 oplevert. Dit zijn beste quoteringen voor deze wedstrijd.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Ladbrokes!
bonus ladbrokes

Over de auteur