Atlético Madrid – AC Milan voorbeschouwing en odds 

Erik de Kort
23.11.2021

#Ad – Atletico tegen AC Milan is een clash tussen twee wereldclubs met een rijk verleden. In Groep B is het echter de wedstrijd tussen de nummer 3 en nummer 4. Wie wint er op woensdagavond in het Wanda Metropolitano?

Atlético Madrid staat derde in groep B

Coach Diego Simeone had aan het begin van het seizoen de droom om na het kampioenschap in Spanje door te zetten in de Champions League en ook die te winnen. Dat lijkt ineens een lastige klus te gaan worden. De mannen van Simeone staan momenteel op de derde plek achter Liverpool en Porto. Die plaats zou betekenen dat Atlético verder moet gaan in de Europa League en niet in het kampioenenbal. Er zijn nog twee wedstrijden om het één en ander recht te zetten. Dat zou dan moeten gebeuren tegen AC MIlan en vervolgens Porto. De statistieken zien er niet geweldig uit, want slechts een van de laatste zes Champions League wedstrijden, werd gewonnen. In La Liga werd er wel gewonnen, afgelopen weekend won Atletico met 1-0 van Osasuna en dat zorgt ervoor dat de ploeg van Simeone twee punten inliep op de nummers 2  en 3  van de Spaanse competitie. 

Het goede nieuws is dat Suarez en Griezmann weer beschikbaar is. Wel zal Kieran Trippier niet meespelen. Bij Joao Felix staan nog vraagtekens achter zijn naam vanwege een kuitblessure. We gaan zo kijken wat de odds zijn bij de beste bookmakers, maar eerst is het tijd om te kijken over er iets in het vat zit voor AC Milan.

Heeft MIlan nog iets om voor te spelen?

Het is altijd lekker als je een wedstrijd voor een Champions league kraker niet zo hard aan de bak hoeft. Een vrij gemakkelijke tegenstander zodat je op 80% de wedstrijd kunt uitspelen. Dat geluk had AC MIlan dit weekend niet. Nadat MIlan met 2-0 achterstande tegen Fiorentina de kleedkamer inging, werd het een kwartier later zelfs 3-0 voor de thuisploeg. Toen kreeg Zlatan het op zijn heupen en scoorde hij binnen 5 minuten twee keer. Milan leek op te leven, maar uiteindelijk werd het 4-3 voor Fiorentina. Een uitputtingsslag, niet lekker met slecht een paar dagen om je voor te bereiden op het duel met Atletico. 

De vierde plek van Milan ziet er niet goed uit. Na vier wedstrijden staan de Rossoneri op een champel punt. Twee keer winnen kan betekenen dat ze de Europa League nog halen. Dan moet Porto of Atletico wel twee keer verliezen en Milan winnen. Dat lijkt er eerlijk gezegd niet in te zitten. Alhoewel, als Milan wint zijn ze nog maar een punt verwijderd van Atlético. De hoogste tijd om eens naar de odds en Bet365 bonus te kijken bij deze wedstrijd.

Bet365 odds bij Atletico - AC Milan

© Bet365

De beste odds om te wedden op deze wedstrijd

Atlético Madrid – Milan is een kraker van een wedstrijd en daar horen natuurlijk ook lekkere odds bij. Die vind je bij Bet365. Hier zien we dat Atletico Madrid toch wel de favoriet is bij de bookies om te winnen. Je krijgt namelijk 1.61 voor winst van Simeone en zijn mannen. Een overwinning van Milan staat op 5.50. Dat belooft dus niet veel goeds voor de Milan fans. Aan een gelijkspel hebben beide ploegen niet zo heel veel. Hier krijg je 3.90 voor. Voor nieuwe spelers staat er bij deze bookmaker ook nog een wedkrediet klaar tot € 100 klaar. Wat dat precies inhoudt? Dat lees je in de Bet365 review.