Wedden op Atletico – Valencia bij Bwin

Jeroen van den Berg
17.10.2019

De laatste twee wedstrijden heeft Atletico Madrid niet kunnen winnen. Na het 0-0 gelijkspel tegen stadsrivaal Real werd er ook tegen Valladolid gelijkgespeeld. Tijd voor een overwinning dus!

Atletico laat nogal wat punten liggen dit seizoen

Atlético Madrid heeft het vrij lastig dit seizoen. Zowel uit als thuis in het Wanda Metropolitano blijven de mannen van Diego Simeone vaak op 0-0 steken. Hierdoor staat Atletico nu op een derde plaats en profiteert het dat ook nummer 2 Barcelona nog weleens een misstap maakt. De achterstand op Real Madrid is na 8 wedstrijden 3 punten dus er is nog hoop voor Atletico.

Waar Barça en Real met name in het begin van de competitie verspeelden doet Atletico dat zeer verspreid. In de laatste vijf wedstrijden werd er slechts één keer gewonnen. Met drie gelijke spelen en een verliespartij is het tot dusverre geen grandioos seizoen. Valencia, een grote club dat ook wat minder draait komt op bezoek en we gaan eens kijken wat de beste bookmakers van deze clash verwachten

Valencia op plek 8 in La Liga

Na de 1-0 overwinning op Chelsea in de Champions League, liet Valencia met twee gelijke spelen op rij belangrijke punten liggen. Zowel tegen Leganes als Getafe werd gelijkgespeeld en na het eerdere 5-2 verlies van Barcelona staat Valencia nu dus op de achtste positie. Tijd dus om het tij te keren en de weg naar boven in te zetten.

Een overwinning tegen Atletico zou geweldig zijn voor Valencia want de achterstand op de nummer drie van La Liga bedraagt slecht drie punten. Het ligt dus allemaal erg dicht op elkaar in de Primera Division. Als Valencia kan winnen van Atletico komt het op gelijke hoogte te staan met de huidige nummer drie terwijl bij verlies de nummer dertien Valladolid zomaar over Valencia heen kan gaan. Het wordt dus een erg spannende wedstrijd waarbij beide teams zullen strijden tot in de laatste minuut.

 

Quoteringen Atletico Madrid - Valencia

© Bwin

De odds voor Atletico – Valencia

Bij de betting sites Nederland zien we dat Bwin momenteel prima odds heeft voor deze wedstrijd. Ben jij nog niet bekend met Bwin, bekijk dan ook onze Bwin review We zien bij deze zeer bekende bookmaker dat van Atletico Madrid verwacht wordt dat zij de wedstrijd gaan winnen. Het zal geen gemakkelijke overwinning worden als we Bwin moeten geloven. De odds voor winst van de thuisploeg staan op 1.65 tegenoven 5.25 voor Valencia. Dat de wedstrijd in eigen huis wordt gespeeld zal zeker hebben meegespeeld bij het bepalen van de odds. Een gelijkspel, dat overigens zeer reëel is, heeft odds van 3.70. Hierop inzetten kan dus zeer lonend zijn.

Bwin heeft een bonus klaarstaan die jij nu ook kan winnen! Jouw eerste storting wordt verdubbeld. Als jij dus bijvoorbeeld €50 stort, krijg je hier direct €50 bovenop! De maximale bonus is €120. Schrijf je nu nog in via de link hieronder en pa direct die goede bonus mee!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.