Freebets bij de Australian Open van Betfirst!

Jeroen van den Berg
23.01.2020

De Australian open was nog nooit zo spannend! Met deze Betfirst promo wordt het nog veel spannender en zet je in zonder risico te lopen!

Wat is de Combi verzekering van Betfirst?

Als je deze week nog inzet op de Australian open, dan krijg je een free bet ter hoogte van je ingezette bedrag bij Betfirst. Zo zet je dus in op mooie tenniswedstrijden, combineer je de odds voor een hogere winst en als er een weddenschap niet correct is,  krijg je je ingezette bedrag terug in de vorm van een free bet. Klinkt goed toch? Zoals bij elke gratis wedden bonus zijn er natuurlijk een aantal voorwaarden aan deze promo verbonden, maar bij Betfirst zijn de voorwaarden zeer acceptabel. 

Zo is de minimale odd per selectie 1.10 en is de verzekering al actief vanaf 4 selecties. Het minimum inzet bedrag is slechts € 5. Met zoveel mooie tenniswedstrijden in een zeer korte tijd kan je dus heel goed inzetten op tennis bij Betfirst. Deze bonus is nog geldig tot en met 26 januari. Nadat de weddenschap is afgerond, zal er een popup op je scherm verschijnen dien je dient te accepteren om de freebet te ontvangen. Je kan je kwalificeren tot 4 freebets met een maximum hoogte van €25 per stuk. Let op dat je freebet na activatie 24 uur geldig is en dat je de freebet alleen kunt gebruiken bij Australian Open weddenschappen.  Al met al zeer goede voorwaarden dus en een leuke motivatie om in te zetten op de Australian Open. Wil je meer te weten komen over Betfirst? Lees dan zeker even onze Betfirst review door..

 

Betfirst Australian Open promo

℗ Betfirst

Het programma van de Australian Open

Het eerste Grand- Slam toernooi van het jaar heeft zowel een heren- als een damestoernooi en de mondiale tennistop komt in actie. Het toernooi is begonnen op januari en duurt nog tot 2 februari.  We zitten dus middenin de actie en er volgen nog vele mooie partijen. Zo komen vanaf morgen Roger Federer Rafael Nadal maar ook Goffin, Medvedev en Wawrinka in actie bij de mannen. Een heerlijk tennisweekend dus waarbij je ook zeker van het vrouwentennis kunt genieten. Bij de dames zien we op vrijdag al Serena Williams, Caroline Wozniacki en Naomi Osaka strijden om de volgende ronde te bereiken. De Australian Open is een geweldig evenement om op in te zetten. En de Betfirst welkomstbonus helpt je daar zeker bij!

De andere promo’s van Betfirst

Buiten deze mooie Australian Open promotie staat er ook een top aanbiedingen voor je klaar. Zo krijg je ook verhoogde odds op heel wat events bij elke dag! Gebruik ook eens de bet builder functie van BetFIRST en nog veel meer! Leer alles over betFIRST en klik op de link onderaan dit artikel!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.