Gokken op AZ Cambuur – Verdrievoudig je winst!

Peter Groen
02.03.2017

Op donderdagavond om 20.45u wordt er in Alkmaar afgetrapt voor het halve final duel in de KNVB Beker 2016/2017 tussen AZ en Cambuur Leeuwarden. De vraag is welke van de 2 ploegen Vitesse gaat vergezellen in de finale. Denk jij het te weten? Als je nu bij 888Sport een weddenschap op dit duel plaatst, wordt je winst maar liefst verdrievoudigd! Wij leggen jou uit hoe jij je kunt aanmelden en hoe deze actie in zijn werk gaat.

Hoe krijg ik een winstverdrievoudiging bij 888Sport?

 • Klik op een van de 888Sport Bonus Banners op deze website en meld je aan.
 • Maak een storting van € 10 of meer met bijv. iDeal, PayPal, PaySafe, Visa/Master.
 • Plaats een eerste € 10 pre-match weddenschap van op een duel en odd naar keuze.
 • Gewonnen? Krijg Winstverdrievoudiging! Extra winst wordt uitbetaald in Free Bets.
 • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is volledig voor jou!

  888Sport Winstverdrievoudiging Voorbeeld

  Bovenstaande 888Sport Nederland Bonus gaat als volgt te werk. Stel je speelt een € 10 weddenschap op een quotering van 3.50. Normaliter zou je bij een gewonnen bet een winst van € 25 maken. 888Sport verdrievoudigt deze winst nu echter naar € 75. Je ontvangt je inzet (€ 10) en reguliere winst (€ 25) in echt geld. De extra winst van € 50 wordt uitgekeerd in de vorm van Gratis Weddenschappen. Deze dien je vervolgens binnen 7 dagen te benutten door in te zetten op elk gewenst duel naar keuze. De gemaakte winst uit deze Free Bets wordt vervolgens uitgekeerd. Als je bijvoorbeeld € 50 inzet op een quotering van 4.00 en wint, betekent dit 50 x 4.00 (= € 200) min de € 50 inzet waardoor een totale winst van € 150 voor jou overblijft. Deze winst is verder zonder enige voorwaarden en direct uit te betalen!

  Kies voor AZ Cambuur of een ander duel!

  Je kan je deze 888Sport Bonus benutten voor elk duel naar wens. Mocht je willen kiezen voor de wedstrijd AZ tegen Cambuur geven we je alvast even de quoteringen. Winst AZ in de reguliere speeltijd levert je een quotering van 1.44 op, gelijkspel een odd van 4.50 en winst Cambuur een odd van 6.50. Denk je dat een van beide ploegen pas na reguliere speeltijd wint of wil je een stukje zekerheid inbouwen? Kies dan voor de ´Team to go Through´ markt. AZ staat hier genoteerd aan een 1.20 odd en Cambuur aan een 1.20 odd. Een € 10 inzet op Cambuur to go through levert je zomaar € 30 aan reguliere winst op en aanvullend € 60 aan Free Bets. Probeer het nu uit en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.