Kan Feyenoord ook van AZ winnen? Wedden in de Eredivisie

Erik de Kort
04.02.2020

Sinds de komst van Dick Advocaat in Rotterdam doet Feyenoord het bijzonder goed. De laatste zeven wedstrijden werden gewonnen. AZ heeft de achtervolging op Ajax ingezet, wie gaat er winnen?

Feyenoord blijft maar winnen

Zeven wedstrijden op rij gewonnen in zowel de beker als de competitie en de derde plek in de Eredivisie in bezit. De Rotterdammers zijn sinds de komst van Dick Advocaat aan een ware opmars bezig. Het gat met AZ is wel nog 7 punten, dus op een kampioenschap lijkt Feyenoord nog niet te denken. Toch zijn de resultaten zeer opmerkelijk te noemen. Het gebeurt niet vaak dat een trainerswissel zulke langdurige positieve gevolgen meebrengt. Nu staat dus de wedstrijd tegen AZ op het programma. Met de huidige vorm lijkt bijna geen enkele ploeg bestand tegen Feyenoord. Wordt AZ ook verslagen? We hebben de odds van de beste  bookmakers Nederland vergeleken en bespreken deze zo met je. Ook is de Svenbet bonus het bespreken waard.

AZ blijft de druk op Ajax opvoeren

Op vrijdag trapte AZ het Eredivisie weekend af met een 4-0 overwinning tegen RKC. Hiermee werd de druk op Ajax nog meer opgevoerd want de Alkmaarders kwamen op gelijke hoogte. Ajax moest die zondag natuurlijk spelen tegen PSV en wist dat puntverlies dramatische gevolgen kon hebben. Elke wedstrijd kan AZ dus dichterbij een eventueel landskampioenschap komen. Zeker nu Ajax de laatste weken matige resultaten op de mat legt. Bij AZ was er geen twijfel, RKC werd met 3-0 van de mat geveegd door goals van Idrissi (2x) Myron Boadu en Calvin Stengs. De uitslag was na ruim een uur al bepaald. Zodoende werden de laatste 25 minuten rustig uitgespeeld zonder dat de score veranderde. Bij AZ zit het wel goed met de doelpuntenmakers. Van de Zowel de aanvallers als de middenvelders komen zeer geregeld op het scorebord voor. Zullen zij het grote gevaar vormen tegen Feyenoord? We pakken de odds er gelijk bij.

 

AZ tegen Feyenoord met odds!

© Svenbet

Is AZ of Feyenoord favoriet bij Svenbet?

Het kan natuurlijk niet anders dan dat deze mooie wedstrijd tussen de thuisspelende nummer 2 en nummer 3 van de Eredivisie ook goede odds oplevert. Met Feyenoord dat maar blijft winnen en AZ dat strijdt voor het landskampioenschap, verwachten we een spannende strijd op zondag. Hier horen natuurlijk goede odds bij. We beginnen bij de thuisploeg. De aanvallende kwaliteiten van AZ en het thuisvoordeel lijken de doorslag te geven bij Svenbet. Als AZ wint krijg je hier 1.90 voor. Mocht Feyenoord met een overwinning aan de haal gaan dan krijg je hier 3.62 boor wat echt wel goed is. Voor een gelijkspel krijg je 3.74. De bookmakers lijken dus uit te gaan van een overwinning van AZ. Ben jij het met ze eens?

De bonus voor extra wedplezier

Inzetten op AZ – Feyenoord levert dus al bijna een verdubbeling van je inleg op als je het juist hebt natuurlijk. Hierbij hebben we ook nog een goede bonus. Bij Svenbet krijg je namelijk 100% bonus tot €125. Hiervoor hoef je alleen de bonus code SBOOKX6 te gebruiken. Wil je eerst nog wat meer weten over Svenbet dan raden we je echt aan onze Svenbet review even te lezen. De rondspeelvoorwaarde is zeer goed. Je hoeft zowel je storting als bonus zes keer rond te spelen op odds hoger dan 2.0. Registreer je nu bij Svenbet via de knop hieronder om deze bonus mee te pakken!