De nieuwe nummer twee AZ tegen FC Twente

Jeroen van den Berg
29.10.2019

Na de stunt tegen PSV afgelopen zondag is AZ de nieuwe nummer twee van de Eredivisie. Het speelt tegen op zaterdag tegen FC Twente, de huidige nummer negen van de competitie.

AZ op gelijke hoogte met PSV na monsterzege

Afgelopen zondag won AZ zeer knap van PSV in Eindhoven. Door deze overwinning klom AZ omhoog op de ranglijst en kwam het op gelijke hoogte met PSV. Vanwege het doelsaldo mag AZ zich nu de nieuwe nummer twee noemen. Grote man aan Alkmaarse zijde was Myron Boadu met twee goals op slag voor rust. De grote overwinning kwam direct na het Europa League succes van AZ waarin het Astana versloeg met 6-0. De Alkmaarse fans hebben dus genoeg redenen tot vreugde en willen die lijn graag doortrekken.

FC Twente doet het goed als promovendus

De ploeg uit Enschede begon sterk in de Eredivisie maar de laatste weken werden er veel wedstrijden verloren. De laatste wedstrijd thuis tegen Emmen werd overtuigend met 4-1 gewonnen en dat zal de Tukkers toch wel wat hoop geven voor de ontmoeting tegen AZ. Natuurlijk is AZ van een heel ander niveau dan FC Emmen, maar de fans zijn al wat enthousiaster dan na de vier nederlagen op rij. We gaan kijken wat de beste bookmakers verwachten van de wedstrijd tussen AZ – FC Twente.

Twente AZ quoteringen

© Bwin

De odds van Bwin voor deze wedstrijd

AZ, dat de laatste twee wedstrijden dus 10 goals maakte en tevens de nul hield, is voor dit treffen tegen FC Twente de grote favoriet. De odds voor een Alkmaarse overwinning zijn 1.28 momenteel. Dit betekent direct dat de odds voor een Twentse overwinning bij de voetbal gokken sites een stuk hogere odds geven. We zien bij Bwin dan ook dat je beloond wordt met 9 keer je inzet als de Tukkers winnen van AZ. Een gelijkspel komt uit op 5.50 en lijkt dus waarschijnlijker dan winst van FC Twente

Wedden op AZ – FC Twente bij Bwin

De hoogste odds op deze wedstrijd hebben wij momenteel gevonden bij Bwin. Zeker de odds voor gelijkspel en winst FC Twente zijn erg hoog te noemen. Wij raden je dan ook zeker aan om in te zetten op deze Eredivisiewedstrijd bij Bwin. Mocht je nog niet zo bekend zijn met deze bookmaker lees dan eens onze Bwin review. Bovendien is de taal gewoon in het Nederlands wat het extra makkelijk maakt.Registreer je nu nog bij Bwin zodat je de hoge odds mee op deze wedstrijd nog mee kunt pakken.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.