Nog geen klant bij GoldenPalace? Pak dan € 5 Gratis!

Peter Groen
03.03.2018

Nederlanders en Belgen die nog geen klant zijn bij GoldenPalace kunnen zich nu aanmelden en ontvangen exclusief via onze website € 5 gratis zonder storting! Ook wacht er de keuze tussen 2 mooie welkomstbonussen. Deze promoties en een voorbeschouwing op het duel om de Spaanse titelstrijd tussen Barcelona en Atletico Madrid lees je in dit artikel.

Hoe ontvang ik € 5 gratis bij GoldenPalace?

  • Klik op een GoldenPalace aanmeld button op onze site en meld je aan.
  • Stuur een kopie van je ID naar hen (standaard) en ontvang € 5 gratis!
  • Zet voor € 25 aan weddenschappen in op quoteringen van 1.70 of hoger.
  • Geniet van je winst en benut eveneens een van de welkomstbonussen!

Pak € 500 stortingsbonus of € 40 cashback!

Naast bovenstaande Gratis Bonus Zonder Storting Sport kun je ook aanvullend een andere Bookmaker Bonus benutten. Als je bij je eerste storting de Bonus Code GP500 gebruikt, ontvang je een 100% stortingsbonus tot maar liefst € 500! Het bonusgeld speel je vrij door 20x in te zetten op 1.70(+) odds binnen 60 dagen. Ook kun je kiezen om te storten met de bonus code GPSPORTS. In dat geval ontvang je bij een eerste verliezende weddenschap je inzet tot maximaal € 40 terug. Dit cashback bedrag speel je hierna vrij door 5x in te zetten op 1.70(+) odds. GoldenPalace behoort tot de uitstekende Sportweddenschappen Sites en een aanmelding kunnen we je zeker aanraden.

Voorbeschouwing Barcelona Atletico Madrid

Koploper Barcelona morste uit bij Las Palmes midweeks 2 punten en zag het gat met nummer 2 Atletico slinken tot 5 punten. Atletico steekt in een uitstekende vorm en voor hen is dit dan ook het optimale moment om Barcelona te treffen. De bookmakers zien Barca met een 1.74 odd als favoriet maar wij zien Atletico zeker met een goed resultaat naar huis gaan. De odd van 3.83 voor gelijkspel en 4.91 voor winst Atletico zijn dan ook zeker aantrekkelijk. Zeker nu je gratis kunt inzetten bij GoldenPalace! Wat denk jij? Zet nu in en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *