Messi aast op de dubbel: Barca – Valencia in de Copa del Rey met €250 bonus

Geert Beukers
22.05.2019

Aankomende zaterdag is het tijd voor de Copa del Rey finale in Spanje. Barcelona strijdt om de titel met Valencia om 21:00 uur in het Real Betis stadion in Sevilla. 

De vorm van Barcelona en voorbeschouwing Copa Del Rey 2019

Barcelona is de meest succesvolle club in de geschiedenis van het toernooi en heeft zich al 30 keer winnaar van de Spaanse beker mogen noemen. Ze zullen zeker hongerig zijn om dit jaar de dubbel te pakken en om daar ineens 31 van te maken. Na de dramatische exit uit de Champions League aan de hand van Liverpool, is dit dus een mooie kans om het seizoen beter af te sluiten. Zeker met onze de fantastische bonus waar je in onze Circus Review meer over kan lezen.

Dezelfde wedstrijd in La Liga heeft dit seizoen twee keer een gelijkspel opgeleverd. De eerste wedstrijd in Valencia eindigde in 1-1 en de return in Barcelona eindigde in een 2-2 eindstand. Dit is een van de laatste grote voetbalwedstrijden van het jaar en een van de laatste voor sportweddenschappen gratis geld.

Verwachtingen Beker finale Spanje: Barca – Valencia?

De finale zal naar verwachting een waar spektakel opleveren aangezien Valencia ook dit jaar weer heeft laten zien dat ze goed voetbal kunnen spelen. Zelfs de halve finale van de Europa League werd gehaald om het uiteindelijk af te leggen tegen Arsenal. De winnaar van de finale plaatst zich direct voor de Europa League. Beide teams konden zich wel al kwalificeren ondertussen, dus het gaat hier enkel om de bekerwinst.

De Voetbal gokken sites zullen dus druk bezig zijn met deze wedstrijd.  Voor Nederlandse en Belgische spelers biedt dit de perfecte gelegenheid met een odds boost (5.0) voor tenminste 1 doelpunt in de wedstrijd. Bekijk de Circus review hier voor nog meer informatie over deze Bookmaker. Met zoveel doelpunten in de laatste wedstrijden zal dit met deze partij zeker de gewenste resultaten opleveren. Ga dus nu wedden op Barca – Valencia in de bekerfinale van Spanje!Super odds Circus voor Barcelona - Valencia Bekerfinale Spanje 2019

Neem de fantastische Circus welkomstbonus tot € 250

De Circus Bonus voor nieuwe klanten is perfect om alles uit deze wedstrijd te halen. Je profiteert namelijk van een gigantisch welkomstpakket bestaande uit:

  • Een geweldige € 250 Free Bets (100%)
  • Ook krijg je € 5 gratis zonder storting bij de registratie.
  • € 5 gratis zonder storting door het valideren van je gsm nummer.

Het totaalbedrag aan bonus (€ 260) is gigantisch vergeleken met vele andere bookmakers. De Free Bets van 100% tot € 250, kan je vrijspelen door eenmaal je gestort bedrag rond te spelen op odds van 1.50. De gratis bonus van 2x 5 euro kan je vrijspelen door je bonusbedrag 30x in te zetten en dit op minimale quoteringen van 1.60. Je hebt ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen. Begin dus vandaag nog met te gokken op de Copa del Rey.