Pakt Barcelona eerste punt tegen Real Betis? Inzetten op Primera Division

Erik de Kort
23.08.2019

Barcelona richt zijn pijlen op eerherstel in het Camp Nou stadion nadat het vorige week de openingswedstrijd van het seizoen verloor van Athletic Club. De verdedigend kampioen kon niet imponeren zonder Lionel Messi in de eerste wedstrijd in Baskenland. Rivaal Real Madrid pakte wel een overwinning dus moet Barcelona na de eerste speelronde de achtervolging al inzetten. Kan Barcelona, met Messi wel winnen van Real Betis, we bespreken de odds en gaan over de bonus van 24Bettle.

Beide ploegen verloren de eerste wedstrijd

Barcelona verloor dus de eerste match tegen Bilbao maar ook Real Betis kon in het openingsweekend niet winnen. Het verloor thuis met 1-2 van Real Valladolid en stond na acht minuten al met tien man op het veld vanwege een rode kaar van Joel Robles. Na een uur kwam de ploeg uit Sevilla op achterstand waarna het snel gelijk kon maken. In de laatste minuten van de wedstrijd maakte Plano de 1-2 voor Valladolid.

Barcelona leek lange tijd af te stevenen op een gelijkspel. Het was Aritz Aduriz die in de 89e minuut op een schitterende wijze Athletic Bilbao de overwinning bezorgde. Barcelona had het 90 minuten lang moeilijk tegen de Basken, Luis Suarez en Rafina raakten allebei nog het aluminium maar de Catalanen, dus zonder Messi. Wisten het doel niet te vinden. Voor het eerst sinds 2013 wist Athletic Club te winnen van FC Barcelona dat nu dus in de achtervolging moet om aansluiting bij de top te vinden.

Behalve dat Barcelona nul punten meenam uit Baskenland moest het ook het verlies van Ousmane Dembele slikken. De Fransman viel uit met een hamstringblessure en staat minimaal 5 weken aan de kant. Ook Luis Suarez viel uit. Hij heeft een kuitblessure en er wordt niet verwacht dat hij de match tegen Real Betis kan meedoen. Na het verhuren van Coutinho aan Bayern kan coach Valverde dus puzzelen in de voorhoede, Er wordt verwacht dat Messi wel weer zijn rentree kan maken bij Barça. We kijken verder naar de verwachtingen van de Bookmakers Nederland.

 

Wedden Barcelona Real Betis odds gokken

© 24Bettle

 

Inzetten op Barcelona – Real Betis, wat zijn de quoteringen?

Barcelona lijkt altijd de favoriet te zijn en dat is deze keer niet anders. Ondanks de misstap vorige week leert een kijkje bij bookmakers Nederland dat er wordt uitgegaan van een thuisoverwinning van Barça. De quotering hiervoor is momenteel 1.29. Dat is dus bijna een zekerheid te noemen. Mocht Barcelona niet verder komen dan een gelijkspel dan krijg je hier 6.40 voor en winst van Real Betis in Camp Nou geeft maar liefst 9.60 Spreken deze odds jou aan en wil jij inzetten op Barcelona – Real Betis? Kijk dan eens bij de IDEAL Bookmakers. Zoals de naam het al zegt kun je bij deze bookies met IDEAL storten. Supermakkelijk toch?

Welkomstbonus en wedden op Barcelona – Real Betis bij 24Bettle

24Bettle heeft inmiddels al zijn sporen verdiend in de wereld van het sportwedden. Bij 24Bettle kun je als Nederlander gewoon met IDEAL betalen en buiten het grote sportwedden aanbod kun je hier ook wedden op tal van andere activiteiten zoals politiek en entertainment Voor nieuwe Nederlandse spelers biedt 24Betlle nu een 100% welkomstbonus tot € 120, Wil je hier gebruik van maken, klik dan op de banner hierbeneden om direct naar 24Bettle te gaan of kijk eerst bij de 24Bettle ervaringen.