Wie stoot door – Bayern of Liverpool? Tot € 100 voor je storting.

andre
12.03.2019

Deze woensdag is er onder meer de terugwedstrijd tussen Bayern en Liverpool. In de heenwedstrijd hadden we een aantal doelpunten verwacht, maar het werd 0-0. Dit betekent dat alles nog mogelijk is in deze terugwedstrijd. Bayern heeft hier het thuisvoordeel, maar Liverpool is altijd gevaarlijk en kan ook op verplaatsing flink scoren. En dat kun jij ook bij bookmaker Bet90. De bookmaker biedt je ongeveer 200 verschillende weddenschappen op deze wedstrijd. Daarbij ook nog een speciaal weddenschap met een verhoogde quotering en 50% bonus tot € 100. Gratis wedden of profiteren van je eerste storting – alles is mogelijk met de Champions League.

Bayern net op tijd in vorm tegen Liverpool?

Liverpool speelde sinds de heenwedstrijd 0-0 tegen Manchester United, 5-0 tegen Watford, 0-0 tegen Everton en 4-2 tegen Burnley. Daardoor staan ze nu 1 punt achter op het Manchester City van Pep Guardiola. Bayern haalde zwaar uit in de Bundesliga. 5-1 tegen achtervolger Gladbach en 6-0 tegen Wolfsburg. Het is dan ook geen wonder dat de thuisploeg bij een van de beste bookmakers  Nederland favoriet is. Vooral Lewandowski, Gnabry en Ribéry zijn in een sterke vorm. Bij Liverpool zijn het zoals altijd Salah en Mané die het verschil moeten maken.

Bet90 welkomstbonus: 50% tot € 100 voor je storting

Nog geen account bij Bet90? Dan open je best een account voor de wedstrijd tussen Bayern en Liverpool. Via onze button land je op de homepage van de bookmaker. Daar maak je je account aan en gebruik je de bonuscode WSP100. Nu is het een eerste keer mogelijk om te storten in je account. Hiervoor biedt de bookmaker je 50% van je stortingsbedrag als bonus vanaf een bedrag van € 10. Stort je dus € 100, dan ontvang je € 50 als bonus. Het maximum bedrag van € 100 ontvang je voor een storting van € 200. Het stortingsbedrag moet 1 keer worden gespeeld met een quotering van tenminste 1.80. Nu geeft de bookmaker je 90 dagen de tijd om aan de bonuscondities te voldoen. Speel het stortingsbedrag en het bonusbedrag elk 5 keer rond in deze 90 dagen.

  1. Ga via onze link naar de pagina van Bet90 online
  2. Maak je account voor online wedden aan
  3. Gebruik de bonuscode WSP100 voor je bonus
  4. Stort een eerste keer minstens € 10 in je account
  5. Ontvang 50% van het stortingsbedrag als bonus
  6. Speel de storting 1 keer rond met een odd van 1.80
  7. Speel de storting en bonus 5 keer vrij binnen 90 dagen

Win met de Profit Boost bij bookmaker Bet90 voor Bayern tegen Liverpool

Bayern – Liverpool odds bij bookmaker Bet90

Zoals je ook kunt zien in onze Bet90 review zijn de quoteringen een van de sterke punten van de bookmaker. Op dit moment wachten er ongeveer 200 verschillende selecties op de wedstrijd. En zowel voor Bayern alsook voor Liverpool zijn de odds sterk. Zo is Bayern de duidelijke favoriet, maar levert je nog altijd een quotering van 2.40 op. De heel gevaarlijke outsider Liverpool wordt je dan weer aangeboden met een quotering van 3.40 op winst. En een gelijkspel levert je odds van 3.60 op. Er wacht ook een profit boost op je indien zowel Bayern alsook Lyon en Ajax scoren. Hiervoor ligt de quotering nu bij 2.75 in plaats van 2.26.

Over de auteur