Houdt Bayern het hoofd koel tegen Olympiakos in de Allianz Arena?

Jeroen van den Berg
05.11.2019

Na de 5-1 nederlaag tegen Frankfurt moest coach Niko Kovach het veld ruimen. In de Champions League staat Bayern eerste in de poule, Olympiakos laatste.

Dramatische nederlaag tegen Frankfurt kost Kovach de kop

Het zin roerige tijden voor de club uit Beieren. Behalve de goede Champions League resultaten, loopt het niet zo lekker. Bayern staat in de competitie op plaats vier en het verschil met koploper Mönchengladbach is inmiddels al opgelopen tot vier punten. In de laatste vier wedstrijden verloor Bayern acht punten en dat is voor een topclub veel te veel. Kovach moest vertrekken en er wordt gezocht naar een geschikte vervanger. Huidig Ajax coach Erik ten Hage wordt gezien als opvolger maar hij heeft al aangegeven sowieso dit seizoen bij de Amsterdammers af te maken. Blijft Bayern het goed doen in de Champions League of het team toch een mentale tik gekregen van die grote nederlaag in de competitie? We pakken zo de Bwin bonus odds erbij om te kijken hoeveel invloed de chaos bij FC Hollywoord op deze match heeft.

Olympiakos op één punt

Gelijk tegen Tottenham en verloren van Rode Ster Belgrado en Bayern München. Dat zijn de resultaten in de Champions League dit seizoen. De vorige ontmoeten tussen de Grieken en Bayern werd het 3-2 voor Bayern. Olympiakost kwam zelfs op voorsprong maar Lewandowski maakt het verschil met 2 goals. De achterstand op nummer drie. Rode Ster is 2 punten en ook Tottenham heeft slechts 3 puntjes voorsprong op de Grieken. Er is dus nog van alles mogelijk in deze poule. Voor Olympiakos is het zaak zoveel mogelijk punten te verzamelen. We zullen eens kijken of de beste bookmakers Olympiakos enige kans geven tegen het in Europa zo sterke Bayern.

Gokken op Bayern Munchen Olympiakos odds

© Bwin

De odds voor Bayern – Olympiakos

We pakken de Bwin odds erbij om te kijken welk team de grootste kans heeft op een overwinning volgens de bookmakers.  Bayern blijf de favoriet voor deze wedstrijd. Het team maakt grote indruk in Europa met 13 goals en negen punten uit drie wedstrijden. De odds op “Bayern wint” staan op 1.16. Een gelijkspel levert ruim acht keer je inleg op. 8.25 zijn de odds voor een gelijkspel tussen beide teams. . Als Bayern na het verlies tegen Frankfurt nu ook van Olympiakos verliest, pa je vijftien keer je inzet.

Geweldige odds dus bij een fantastische bookmaker. Het Bwin contact via de klantendienst is ook altijd heel vlot. We gaan er dus gewoon vanuit dat Bayern ondanks het vertrek van Kovach deze wedstrijd zal winnen. Wat denk jij dat het gaat worden? Spreken deze odds jou aan? Ga hieronder dan direct door naar Bwin.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.