PSV klaar voor de return in de Champions League kwalificatie tegen Bazel

Geert Beukers
29.07.2019

Na een uitstekend seizoen in de eredivisie kan PSV zichzelf kwalificeren voor het Europese elite toernooi. Eén wedstrijd tegen de Zwitserse kampioen staat ze nog in de weg. De Eindhovenaren waren in eigen huis met 3-2 te sterk voor de Zwitsers, maar tot de laatste minuten van de wedstrijd had PSV zelfs een 1-2 achterstand. De return kan makkelijk 2 kanten op en zeker met FC Basel die de fans achter zich zullen hebben.

Uitdoelpunten kunnen voor het verschil zorgen

Dat PSV de eerste wedstrijd in de laatste minuten heeft kunnen winnen is een groot voordeel voor de return. De 2 uitdoelpunten van de Zwitserse kampioenen zorgen ervoor dat PSV niet met verdedigende intenties af kan reizen naar Bazel. Met 1 doelpunt achterstand mag de ploeg uit Eindhoven gedag zeggen tegen de miljoenen van de Champions League, bij een gelijkspel of winst mogen ze de Eredivisie wel vertegenwoordigen samen met Ajax.

Wat zijn de odds Bazel – PSV in deze uitmatch?

PSV en Basel hebben de laatste wedstrijd laten zien dat ze beiden kunnen scoren, en achterin niet alles op orde hebben. Met 5 doelpunten binnen de normale speeltijd is een +2.5 doelpunten een interessante optie voor de sportbetters onder ons. Beide teams om te scoren is de meest logische optie aangezien Basel de laatste 5 wedstrijden met dezelfde bet de juiste tip was. FC basel heeft een quotering van 2.60 terwijl een gelijkspel 3.50 en PSV 2.45 heeft als odds voor deze return bij de Bookmakers Nederland.

PSV heeft de eerste prijs van het seizoen al laten liggen

In de Amsterdam Arena kreeg het team een tegendoelpunt in de 1e minuut van de Johan Cruijff Schaal finale. En PSV heeft de laatste 3 wedstrijden geen clean sheet weten te behouden. Mochten ze ook in deze wedstrijd een tegendoelpunt krijgen dan wordt het nog lastig. Mede door hun tegendoelpunten in de thuiswedstrijd wordt een 1-0 achterstand een kleine ramp. Willen ze de kwalificatie nog binnenhalen dan zullen ze sowieso moeten scoren. Misschien is het wel door deze tegendoelpunten dat Circus deze promotie voor de uitschakeling van PSV heeft lopen?

Hogere quoteringen voor de kwalificatie van Bazel tegen PSV

Als Bazel zich kwalificeert kan je bij Circus van verhoogde quoteringen tot 2.75 genieten. Als je iets hebt tegen PSV Eindhoven, of je dit gewoonweg een goede bet vindt pak dan deze fantastische odds boost. Ook kan je de bookmaker bonus tot €250 aan gratis weddenschappen bij Circus pakken! Wij hebben niets anders dan positieve Circus Ervaringen, dus wij raden deze bookmaker zeker hoog aan. Wil je jezelf aanmelden bij Circus? Dan kan dit via onderstaande link. Registreren is heel eenvoudig en duurt slechts een paar minuten.