Wedden op Beerschot – STVV vanavond, 13 september

Jeroen van den Berg
13.09.2021

De laatste wedstrijd van het weekend wordt vanavond, maandag 13 september gespeeld. Beerschot dat stijf onderaan staat, neemt het op tegen Sint-Truiden dat het niet veel beter doet. Wie pakt die drie belangrijke punten vanavond?

Beerschot heeft al vier keer op rij verloren

Zo goed als het vorig jaar aan de start van de Pro League ging, zo dramatisch verloopt het dit jaar. Na het gelijkspel van op de eerste speeldag, werd er geen punt meer gepakt. Daar deze slechte reeks staat Beerschot nu onderaan met 1 schamel punt. Het verschil met nummer 17 OHL is al drie punten. Tegenstander van Beerschot, STVV staat met zes punten al op de 15e plek. Het verschil met de concurrentie loopt dus hard op en daarom is er dringend een overwinning nodig. Met 1 op 18 is de vraag dan ook of de beste bookmakers Beerschot een kans geven tegen STVV, de vorige ploeg van Peter Maes.

Gaat de coach de kerst halen? Dat lijkt de grote vraag te zien bij Beerschot.  Beerschot lijkt te gaan beginnen met de van een blessure terugkomende Tom Pietermaat. Ook is het mogelijk dat de kersverse vader Mauricio Lemos de verdediging gaat versterken. Er is nog geen angst in de ogen van coach Maes te zien, maar dat kan na deze wedstrijd zomaar eens kunnen veranderen.

Kan STVV de weg naar boven inslaan na de vorige overwinning?

De overwinning voor de interlandbreak tegen Cercle Brugge kon op geen beter moment komen. Hoewel Cercle de hele wedstrijd domineerde, was het toch STVV dat op voorsprong kwam en daarna de tweede wedstrijd van het seizoen won. Zonder deze overwinning had STVV op de voorlaatste plek gestaan. Hoewel de overwinning tegen de verhoudingen in waren de drie punten dus meer dan welkom. Het enige smetje op deze overwinning, was de rode kaart van Rocco Reitz. Die is er tegen Beerschot, net als Stan van Dessel niet bij.

Tijdens de interlandbreak won STVV wel zeer overtuigend van Westerlo met 5-0. Dat zal spelersploeg alvast hoop geven voor het vervolg van de competitie Laten we snel de odds van de bookmakers België erbij pakken zodat je gelijk nog op deze match kunt wedden.

beerschot -STVV odds bij Betway

©Betway

Welke bookmaker heeft de beste odds?

Een rondje langs de velden leert ons dat Betway voor deze wedstrijd de meest interessante odds heeft. Wat nog wel verrassender is, is dat Beerschot favoriet is. De ploeg die nog geen wedstrijd gewonnen heeft kunnen winnen, heeft volgens  de bookmakers betere papieren dan STVV. Voor wedden op STVV krijg je namelijk 2,90. De noteringen voor de eerste winst van het seizoen van Beerschot staat op 2.37. Mocht je denken dat beide teams niet verder komen dan een gelijkspel, dan krijg je hier bij Betway review 3.40 voor. De wedstrijd wordt gespeeld op maandagavond om 20.00 uur. Je hebt dus nog even om in te zetten. Nederlanders kunnen terecht bij onze bookmakers Nederland.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.