De topper tussen Club Brugge en Antwerp, woensdag 10 februari

Erik de Kort
09.02.2021

Nu het einde van het seizoen van langzaam begint te naderen kijken we al uit naar de toppers uit de play-offs. Voor het zover is kunnen we nog genieten van Club Brugge – Antwerp en hebben we de beste odds voor je gevonden!

Club Brugge maakt zich op voor kampioenschap

Natuurlijk zijn er nog een aantal matchen te spelen en komen de play-offs er nog aan, maar met de huidige vorm en de voorsprong lijkt er nog maar weinig mis te kunnen gaan voor Club.  Wedstrijd na wedstrijd wordt er gewonnen en het onderlinge verschil is 14 punten. Antwerp is nummer twee en zal er alles aan doen om als eerste ploeg sinds lange tijd te winnen van Brugge. Dat was negen wedstrijden geleden toen Gent in Brugge op 20 december met 0-1 te sterk was.

Zelfs als Antwerp wint van Brugge zal dat weinig aan de stand veranderen in de Pro League. Dit is namelijk een bekerwedstrijd waarbij de winnaar doorgaat naar de laatste acht. Zegeviert Club Brugge ook in de beker? We gaan zo eens kijken wat de goksites België van deze match verwachten.

Antwerp kan het Brugge lastig maken

Antwerp is net als Club Brugge bezig aan een goede reeks. Voor Antwerp betekent dat dat inmiddels de tweede plek gepakt is en dat Genk en Anderlecht inmiddels onder ze staan.  De vorige keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden stond Antwerp met tien man en werd het 0-2 voor Brugge.

Dit keer is Antwerp in een vele malen betere vorm maar staan ze wel voor een loodzwaar programma. Na Brugge neemt Antwerp het op tegen Standard en slechts een paar dagen later is er al de heenmatch tegen Rangers in de Europa League. Daar komt ook nog eens bij dat er bij de ploeg van Franky Vercauteren maar liefst vijf spelers ontbreken. Mbokani, Haroun en Matheus ontbreken met een kuitblessure terwijl ook doelman Butez en Sander Coopman geblesseerd toe moeten kijken.

Wat heeft dit, samen met het lastige schema voor invloed op de kansen van Antwerp? We pakken de beste bookmakers odds erbij.

club brugge antwerp fc match

©Circus

Club Brugge opnieuw favoriet?

Bij Circus zien we dat, hoe kan het ook anders, Club Brugge de favoriet is. Het hele seizoen al komt Club als favoriet naar voren en stellen bovendien niet teleur. Je krijgt voor wedden op Club Brugge nu 1.60 en dat is flink minder dan dat je krijgt voor winst van Antwerp. Hier staan de odds namelijk op 4.50. Een gelijkspel geeft je bij Circus het meeste. Een puntendeling staat op vier keer je inleg. Van alle bookmakers heeft Circus op dit moment de beste odds. Aanmelden bij deze bookmaker doe je via de knop hieronder. Als je onze Circus review eerst wilt lezen kan dat natuurlijk ook. We wensen je een schitterende bekerkraker toe!