Wedden op de Belarus Premier League

Erik de Kort
04.05.2020

Toch nog liefst voetbal wedden? Gelukkig hebben ze in Belarus geen schrik om naar buiten te gaan!

De stand van zaken in de competitie

Voor je begint te wedden op de wedstrijden in Belarus, is het misschien wel verstandig om even te kijken hoe de situatie in de Belarus Premier League is. Alvorens we de wedstrijden van dit weekend gaan bespreken zullen we dan ook even over de competitie gaan zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Het seizoen in Wit-Rusland is pas net begonnen. Er zijn pas zes wedstrijden gespeeld en dat zorgt ervoor dat de top drie misschien wat verrassend is.

De bekendste club uit Wit-Rusland is BATE Borisov en misschien heb je wel eens gehoord van Energetik Minsk of Dinamo Minsk. Deze teams komen niet voor in de top drie van de Belarus Premier League. Het zijn Slutsk, Isloch en Torpedo BelAZ die de eerste drie plekken hebben ingenomen. Goed het seizoen is nog jong, er kan dus nog van alles gebeuren.

Afgelopen seizoen werd voor de eerste keer sinds 2006 niet BATE Borisov kampioen maar was het Dinamo Brest dat tot landskampioen werd gekroond. BATE staat nu op de vierde plaats in de Premier League en zal natuurlijk alles op alles zetten om dit seizoen de titel te pakken. We gaan eens kijken naar de wedstrijden van dit weekend en pakken gelijk de odds van de bookmakers erbij. Bovendien hebben we ook een mooie Svenbet bonus gevonden die je niet mag missen.

 

wedden op de Belarus premier league

©Svenbet

Het programma van dit weekend met de beste odds

De koploper van de Belarus Premier League, FC Slutsk, neemt het op tegen Dinamo Minsk dat negende staat. Op dit moment heeft Slutsk een punt meer dan Isloch maar Dinamo Minsk staat op gelijke hoogte met stadsgenoot FC Minsk. Er staat dus een hoop op het spel bij de match tussen de nummer één en negen van Wit-Rusland. De bookmakers lijken uit te gaan van een overwinning van Dinamo Minsk. Hier krijg je namelijk 1.62 keer je inzet voor. Als je wilt inzetten op winst van Slutsk kun je hier een mooie winst mee pakken. De odds voor een overwinning van de koploper staan namelijk op 4.90.

Bate Borisov neemt het op tegen FC Neman Grodno en is de grote favoriet met 1.33 voor een overwinning. Als Neman Grodno winst krijg je namelijk maar liefst 8.50 keer je inleg terug! Huidig kampioen Dinamo Brest kent een dramatische seizoenstart en moet het voorlopig doen met de zestiende plaats. Toch zijn ze wel de favoriet in de wedstrijd tegen Belshina dat laatste staat.

De Svenbet bonus voor extra wedplezier

Storten en gelijk 100%extra  ontvangen met een maximaal bedrag van €125? Dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren! Deze goede Svenbet bonus wordt nog beter als je de bonuscode SBOOKX6 invult. hiermee speel je namelijk de bonus vrij in zes keer rondspelen met odds hoger dan 2.0. Voor meer informatie over deze bookmaker en de mooie bonus pak je hier de Svenbet review mee. of klik je op de onderstaande link!