Gratis € 10 bij België Nederland

Gaston Dupont
15.10.2018

De Rode Duivels ontvangen Oranje in het Koning Boudewijn Stadium op 16 oktober voor een vriendschappelijk duel. De nummer een van de wereld tegen de nummer 17 van de FIFA ranglijst zal “zeker en vast” of is het “vast en zeker”, een boeiende pot voetbal opleveren. Bij Betser kan je voor 10 euro gratis wedden. Hoe? Dit kom je in dit artikel te weten.betser welkomstbonus

Gratis 10 euro wedden bij Betser

Gratis wedden is altijd leuk, maar je zal er wel eerst wat voor dienen te doen om de Betser Bonus in de wacht te slepen. Enkel Nederlanders kunnen zich inschrijven bij deze bookmaker en dit kan door hier op de Betser button te klikken en een account aan te maken. Daarna kan je overgaan tot een minimale storting van 20 euro via iDeal, MasterCard, Visa of een andere optie. Als je eerste weddenschap een inzet heeft van minstens 20 euro, dan ontvang je een cash bonus van 10 euro. Wat zeker niet slecht is.


België Nederland : Onderlinge duels

Bookmakers vergelijken vaak de onderlinge duels, het thuisvoordeel en de recente vorm voordat de quoteringen bepaald worden. Als we kijken naar de laatste duels tussen de Belgen en de Nederlanders, dan merken we dat de Rode Duivels al 21 jaar niet meer verloren hebben van Oranje. De laatste zege van de Noorderburen dateert al van in 1997, waar er toen nog met 3-1 gewonnen werd dankzij Stam, Kluivert en Bergkamp. Nadien hebben de Belgen al 7 wedstrijden niet meer verloren, ook al dateert de laatste Belgische overwinning van 6 jaar geleden. In onderlinge duels staat de teller nog ruim in het voordeel van Nederland. 55 Nederlandse overwinning, 30 gelijke spelen en 41 Duivelse overwinningen.

Noteringen België Nederland

Betser geeft een mooie odd van 1.62 voor Belgische winst. De huidige nummer 1 van de FIFA lijst wil graag zijn publiek verwennen met een overwinning tegen Nederland. Niemand in België die dit duel zal opnemen als een vriendschappelijk onderonsje, behalve de coach Martinez dan. Zal Martinez het recente afscheid van Thierry Henry voelen? Qua spelerskern moet enkel Thomas Vermaelen geblesseerd afhaken in vergelijken met de gewonnen match tegen Zwitserland. Voor Nederland is het achteraan ook schuiven, want Virgil van Dijk zal niet kunnen aantreden in dit duel. De verdediger ondervindt nog teveel last en krijgt extra rust om zijn blessure te laten genezen. Bookmaker Betser geeft Nederland een quotering van 5.15 voor winst. Een gelijkspel krijgt dan weer 3.90. Wij verwachten alvast een spannend treffen, met twee teams in vorm. Nederland overklaste afgelopen weekend nog Duitsland. Lukt hen dit ook tegen de Duivels?

Over de auteur