Wedden op België – Belarus in de WK kwalificaties, dinsdag 30-03-2021

Jeroen van den Berg
29.03.2021

Op dinsdagavond nemen de Rode Duivels het op tegen Belarus om het gelijkspel tegen Tsjechië snel te doen vergeten. Lukt het België wel om te winnen van Belarus? Een voorbeschouwing voor deze WK-kwalificatiematch tussen België en Wit-Rusland.

België staat tweede in Groep E

Van Wales werd gewonnen nadat ze eerst op achterstand kwamen. Afgelopen weekend kwamen ze opnieuw op achterstand. Dit keer lukte het de ploeg van Roberto Martinez echter niet om te winnen. Tegen Tsjechië werd het 1-1 en dat is een duur gelijkspel. Er gingen twee punten verloren en dat zorgt ervoor dat België nu eens niet op de eerste plek staat. De Rode Duivels staan op de tweede plek. Tsjechië is koploper op doelsaldo omdat ze eerder al met 6-2 van Estland wonnen. Voor België is het nu zaak om de boel recht te trekken en de derde kwalificatiewedstrijd te winnen.

Belarus kwam pas één keer in actie en staan op drie punten. Voorlopig lijken Tsjechië, België en Belarus dus te strijden om de koppositie in Groep E. De verwachting is dat België zonder al te veel grote veranderingen binnen de ploeg zal beginnen tegen de Wit-Russen. Romelu Lukaku en Kevin de Bruyne verwachten we sowieso aan de start. Wat de odds bij de bookmakers België zijn, zie je zo. Eerst gaan we kijken wat er bekend is over Belarus.

Belarus kan zomaar een de koppositie pakken

België lijkt de laatste twee wedstrijden niet in een al te beste vorm en daarom kunnen de Wit-Russen zomaar eens verrassen dinsdagavond. Belarus speelde alleen tegen Estland en won deze wedstrijd met 4-2 nadat ze twee keer op achterstand kwamen. Vitali Lisakovich was met twee goals de gevaarlijkste speler aan de zijde van Wit-Rusland. Bij Belarus zijn er geen blessures.

De zojuist genoemd Lisakovich is de sterspeler van Belarus met een marktwaarde van 1.2 miljoen Euro. Bij de grotere competities van Europa komen we geen spelers met een Wit-Russisch paspoort tegen. De meeste voetballers komen in de Oekraïense of Russische competeer uit bij clubs zoals Rostok of Dinamo Minsk bijvoorbeeld. Toch kan Belarus de eerste plek pakken als ze winnen dinsdag van België. Of de bookmakers Nederland dat ook zien gebeuren is nog maar de vraag. We gaan de odds er dan ook gelijk bij pakken.

Belgie - Belarus odds 30-03-2021

©Ladbrokes

Welke bookmaker heeft de beste odds?

Van de Belgische bookies zien we dat het Ladbrokes is waar je het beste kunt wedden op deze match. België is hier favoriet en het lijkt bijna vanzelfsprekend dat Belarus gaat verliezen van de Rode Duivels. De odds voor winst van Belarus staan op 40.0. Wedden op een overwinning van België geeft je bij Ladbrokes nu 1.03. Denk je dat België opnieuw niet verder komt dan een gelijkspel dan kun je inzetten met 14 keer je inzet. Voor je gaat wedden bij deze bookmaker moet je ook echt eens onze Ladbrokes ervaringen gelezen hebben. Via de link hieronder kom je direct uit bij Ladbrokes.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.