Wedden op België tegen Engeland in de Nations League (15-11-2020)

Erik de Kort
09.11.2020

Het wordt geniet aankomende zondag 15 november. Engeland zal er alles aan gaan doen om punten van de Belgen af te snoepen en zo de koppositie over te nemen. We bespreken de kansen van beide landen en gaan natuurlijk over de  Nations League odds België – Engeland.

België koploper met negen punten

Op dit moment staan de Rode Duivels aan kop. Alleen de derde wedstrijd ging verloren en laat dat nu net de wedstrijd tegen Engeland zijn. België heeft op dit moment twee punten voorsprong op zowel Denemarken als Engeland. Beide landen staan op zeven punten en kunnen dan ook flink profiteren als België punten laat liggen.

Bij België lijken Yannick Carrasco en Eden Hazard voorlopig te ontbreken. Toch zijn er nog een aantal dagen voor de wedstrijd en speelt België eerst nog midweeks de wedstrijd tegen Zwitserland. Bij de bookmakers online kun je al inzetten op wie de wedstrijd tussen België en Engeland gaat winnen. Wij zullen zo middels de Unibet app over de odds gaan bij deze wedstrijd. De vorige wedstrijd werd het op Wembley 2-1 voor de Engelsen. Heb jij er vertrouwen in dat de Rode Duivels dit keer wel gaat winnen?

Engeland nogal wisselvallig in deze campagne

Hoewel de wedstrijd op België natuurlijk als een succes kan worden beschouwd liet Engeland toch ook belangrijke punten liggen. Tegen Denemarken werd er gelijkgespeeld de eerste wedstrijd,maar op 14 oktober werd er ook nog verloren. Daarbij ging het ook in de eerste wedstrijd niet bepaald soepel. Er was extra tijd en een penalty nodig om de Engelsen langs IJsland te krijgen met 0-1. Raheem Sterling schoot de penalty binnen en pakte zo de overwinning voor Engeland. Het team van Gareth Southgate staat nu op de derde plek in Groep B en zal maar wat graag in de top twee eindigen. Tegen België heeft Engeland de kans op de koppositie over te nemen. We kunnen er wel vanuit gaan dat de huidige nummer vier van de wereld met een fitte selectie af kan reizen naar België, er zijn geen blessures of schorsingen bij de Engelsen.

 

wedden op Belgie tegen Engeland Nations League

© Unibet

De odds van Unibet bij België tegen Engeland

De koploper in Groep B is ook gelijk de favoriet voor deze wedstrijd. Er zit bijna een punt tussen de odds van beide teams. Wedden op België staat nu bij Unibet op 2.35 terwijl je voor Engeland 3.20 krijgt. De wisselvallige resultaten van Engeland in de Nations League hebben hier zeker invloed op. België dat dus enkel schade opliep in Engeland lijkt volgens de bookmakers de meeste kans te hebben op een overwinning.

Als je verwacht dat beide ploegen niet verder komen dan een gelijkspel dan kun je bij Unibet daar op dit moment 3.35 mee pakken. Een ding is zeker: het gaat een mooie wedstrijd worden tussen twee van de beste landen van de wereld. Een wedstrijd waar je bij Unibet goede odds voor krijgt. Als je wat meer informatie wilt over deze bookmaker lees je het best even onze Unibet review.