Wint België van Estland in de WK kwalificatie op 13 november 2021?

Erik de Kort
09.11.2021

Dit weekend komen de Rode Duivels weer aan spelen toe. Met het WK in Qatar als doel probeert België Estland te verslaan. Gaat dat de ploeg van Roberto Martinez lukken?

België speelt in eigen huis

Met nog twee kwalificatiewedstrijden te gaan speelt België de laatste wedstrijd in eigen huis. Op speeldag 10 wordt er nog een keer gespeeld in Wales. België staat eerste met vijf punten voorsprong op de eerste plek.Er zijn nog zes punten te behalen en daarmee is het ticket voor Qatar dus nog niet binnen. België zal bij de beste bookmakers ongetwijfeld favoriet zijn tegen Estland. 

Toch is er een hoop kritiek op de Rode Duivels. De tijden van de gouden generatie lijken voorbij en toch werd er geen enkele keer een prijs gepakt. Het zou wel eens de allerlaatste kans van België kunnen zijn op eremetaal. Deze generatie heeft het voetbal in België veranderd’, zegt coach Martinez en vindt dat de huidige generatie meer gewaardeerd moet worden. De weg naar het laatste eindtoernooi van veel van de spelers ingezet. De enige twee obstakels zijn Estland en Wales. Wint België zaterdagavond in eigen huis van Estland?

Estland is al uitgespeeld

Estland staat op vier punten en is er al zeker van dat ze niet aan het WK in 2022 zullen meedoen. Er werden drie punten gepakt tegen Wit-Rusland en Wales maar dat blijkt niet genoeg te zijn. Alle andere wedstrijden werden verder verloren en daardoor staat Estland op de vierde plek. Alleen Wit-Rusland doet het slechter met slechts drie punten. De laatste wedstrijd ging verloren van Wales.

Nu is Estland geen land met geweldige spelersmateriaal. De enige spelers die nog wat bekend kunnen voorkomen zijn Erik Sorga van VVV, Maksim Paskotši van de Spurs en Karl Hein van Arsenal. Toch lijken de mannen van Martin Reim geen kans te maken tegen de vedetten van België. We gaan eens kijken wat ze bij Bet365 verwachten. Meer over deze bookmaker lees je in onze Bet365 review.

belgie etland odds 09-11-2021

© Bet365

Wedden op België – Estland met de beste odds

Het is Bet365 waar je de beste odds pakt en ook nog eens een mooie Bet365 bonus mee kunt pikken. Bij deze bookmaker zien we dat België topfavoriet is met 1.04. Voor een overwinning van Estland krijg je maar liefst 34.00. Een gelijkspel staat op 15.00. Als je dus puntverlies van de Rode Duivels verwacht is dit je uitgelezen kans. Of het echt realistisch is, is nog maar de vraag, Ook de bookmakers lijken niet in minder dan een overwinning van België te geloven Je wed direct met bovenstaande odds via de link hieronder.