Wedden op België – Frankrijk halve finale Nations League

Jeroen van den Berg
04.10.2021

Frankrijk tegen België in de halve finale van de Nations League is een wedstrijd om naar uit te kijken. ‘s Werelds beste spelers op een voetbalveld, daar horen natuurlijk prachtige odds bij. Voorspelling België – Frankrijk op donderdag 7 oktober.

Frankrijk is de nummer 4 van de wereld

Op het EK werd Frankrijk op dramatische wijze in de achtste finale uitgeschakeld door Zwitserland. Nadat Frankrijk de poule des doods met Duitsland, Portugal en Hongarije overleefde waren de Zwitsers met 5-4 te sterk. Een vroege afgang van les Blues, de regerend wereldkampioen die als gedoodverfd favoriet werd gezien. Na het EK speelde Frankrijk haar wedstrijdjes weer in de WK kwalificatie voor volgend jaar in Qatar. In groep D lijkt Frankrijk zo goed als zeker van kwalificatie. Ze staan op 12 punten en dat zijn er zeven meer dan Oekraïne, dat op de tweede plek staat.

Didier Deschamps die al bijna 10 jaar coach is van het Franse voetbalelftal kan met de Nations League zijn tweede prijs pakken. Toch zijn de resultaten van de Fransen na het EK nog niet zo heel geweldig. Zo werd er gelijkgespeeld tegen Bosnië en Herzegovina op 1 september en een paar dagen later werden opnieuw de punten gedeeld met Oekraïne. Tegen Finland werd er wel gewonnen. Frankrijk was met 2-0 te sterk door twee goals van Antoine Griezmann. Tegen België zou Frankrijk uit een ander vaatje moeten tappen. Het enige twijfelgeval bij de Franse ploeg is N’Golo Kante, voorlopig zijn er nog geen afmeldingen bekend. Voor we kijken naar de odds van de beste bookmakers is het natuurlijk tijd om te kijken naar tegenstander België. 

België nog altijd eerste op de wereldranglijst

Het EK verliep voor België best teleurstellend. Het leek de laatste kans voor de ploeg van Roberto Martinez om met deze spelersgroep een prijs te pakken. Helaas zat dat er dit Europees Kampioenschap niet in. België blijft prijsloos. Is de Nations League trofee een waardige prijs? Er zijn nog twee wedstrijden te spelen en als er twee keer gewonnen wordt kan Martinez de eerste prijs bijschrijven. De finale wordt gespeeld tegen de winnaar tussen Italië en Spanje op zondag. 

In tegenstelling tot Frankrijk won België wel alle wedstrijden na het EK. Estland werd met 5-2 verslagen en daarna waarna Tsjechië met 3-0 verslagen. Ook Wit Rusland ging met 0-1 ten onder en daarmee lijkt België in een winning mood te zitten. Bij de Rode Duivels zijn er voorlopig ook nog geen blessures en afmeldingen bekend. Het lijkt er dus op dat zowel Dechamps als Martinez de beste elf spelers kan opstellen. De halve finales van de Nations League zullen dan ook spectaculair worden met zowel Italië en Spanje als België en Frankrijk tegenover elkaar. Van de bookmakers Belgie hebben we de beste odds vergeleken en zie je hieronder waar je kunt wedden op deze wedstrijd.

De beste odds bij België – Frankrijk

Nu je vanaf 1 oktober eindelijk legaal kunt wedden op sport in Nederland, zijn er een aantal nieuwe spelers op de markt. Betcity is er daar een van. Wedden bij Betcity doe je nu met geweldige odds. Voor Nederlanders raden we je Betcity review aan. Nederlanders kunnen voor deze wedstrijd overigens terecht op:

Belgen kunnen dan weer terecht bij Betway. Beide teams liggen dicht bij elkaar bij deze bookmaker. Frankrijk is lichtjes favoriet met odds van 2.40. Voor wedden op het thuis spelende België krijg je 3.00. Een gelijkspel levert je het meeste op met 2.40. Dat betekent dat je met een 1×2 weddenschap dus sowieso je inleg (ruim) verdubbeld. Meld je daarom gelijk aan bij Betway en zet vandaag nog in, of lees ons Betway review.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.