Pak € 150 extra voor bijv. je België Zwitserland Bet!

Peter Groen
11.10.2018

Voordat Belgie Nederland in een vriendschappelijk duel treft dinsdag werkt het eerst vrijdagavond nog een Nations League duel af tegen Zwitserland. Een prima gelegenheid om je aan te melden bij Bet777 omdat daar namelijk een geweldige 100% tot € 150 welkomstbonus op je wacht! Daarnaast zijn er genoeg andere redenen om je aan te melden bij Bet777 die wij in dit artikel voor je toelichten. Eveneens blikken we vooruit op het duel van de Belgen tegen Zwitserland.

Nieuw bij Bet777? Pak 100% tot € 150 welkomstbonus!

  • Klik op een van de Bet777 aanmeld buttons en schrijf je erna in.
  • Stort € 10(+) met bijv. Visa, Master, PayPal, PaySafe, Skrill, Neteller.
  • Doe dit binnen 7 dagen na registratie en krijg 100% bonus tot € 150.
  • Zet bonusbedrag 4x in op 1.70(+) odds binnen 15 dagen en win!

Geniet van een groot wedden aanbod bij Bet777!

Niet enkel de welkomstbonus van Bet777 maakt een aanmelding de moeite waard. Bet777 behoort namelijk tot de Beste Bookmakers omdat het tientallen verschillende sporten aanbiedt waarop je kunt met eveneens de gelegenheid om op entertainment, politiek en eSports in te zetten. Aanvullend heeft het ook vaak de Beste Quoteringen op de wedmarkt en behoort het tot de Voetbal Gokken Sites met een geweldige klantenservice en mobiele app. Ten slotte zijn er nog veelvuldig promoties en heb je tal van opties om zonder extra kosten te storten en uit te betalen. Genoeg reden om je dus aan te melden!

Vooruitblik Belgie Zwitserland

Na een relatief succesvol WK voor de Belgen (3e plaats) en een ietwat teleurstellend WK voor de Zwitsers (uitgeschakeld in de 1/8e finale tegen Zweden) is het voor beide ploegen tijd voor de Nations League. Belgie won in de eerste wedstrijd met 0-3 van IJsland terwijl Zwitserland er met een 6-0 thuisoverwinning tegen ditzelfde IJsland nog een schepje bovenop deed. Ondanks deze ruim zege van de Zwitsers zullen ze tegen de Belgen een stuk moeilijker krijgen. Wij zien Belgie zeker een overwinning boeken en met de bijbehorende quotering van 1.42 is niks mis. Gelijkspel is 4.35 en winst Zwitserland 7.50. Waar ga jij voor? Wed met je bonus bij Bet777 en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet777!
Bet777 Bonus

Over de auteur