Nieuw bij Bet777 : Bet-X

Gaston Dupont
16.05.2018

Bookmaker Bet777 heeft iets nieuws toegevoegd aan zijn sportgamma, de Bet-X. Je kan vanaf nu een weddenschap toevoegen aan een reeds bestaande bet. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen van deze toevoeging genieten. We zullen hieronder deze versterking, de welkomstbonus en de bookmaker bespreken.

Nieuw Bet-X : Voeg een Bet toe

  • Log in op je spelers account van Bet777.
  • Selecteer dan je toe te voegen weddenschap.
  • Bij je bet formulier, kies je vervolgens:
  • “Kies een weddenschap om te wijzigen.”
  • Selecteer een openstaande weddenschap.
  • Kies: “Voeg toe aan weddenschap.”
  • Plaats nadien deze weddenschap.

Je cash-out zal niet wijzigen na toevoeging van deze weddenschap en ook het geplaatste bedrag kan je niet wijzigen. Het toegevoegde evenement krijgt de quotering die geldig is op het moment van toevoeging. Deze Bet-X is ideaal als je nog last minute evenementen wenst toe te voegen aan je al succesvolle bet.

Nu bij Bet777 aanmelden

Bet777 welkomstbonus

De Bet777 bonus is fantastisch en dit voor Nederlanders en Belgen. Nieuwe spelers kunnen genieten van een bonus van 100% tot € 150 en storten kan via iDeal en Bancontact. Om deze bonus vervolgens vrij te spelen, hoef je slechts driemaal je bonus in te zetten en dit op noteringen van minimaal 1.70. Je hebt in totaal 30 dagen om deze bonus rond te spelen.

Bet777 bookmaker

Een van de beste Sportweddenschappen sites is Bet777. Deze bookmaker accepteert spelers uit Nederland en België en er zijn heel veel storting mogelijkheden, waaronder iDeal en Bancontact. Naast de hierboven besproken geweldige bonus, blinken ze ook uit in promoties en de mobiele app. Dit is ook de reden waarom de Bet777 Review zo hoog staat in onze Bookmakers Nederland lijst. We raden alle spelers dan ook aan om je hier in te schrijven en te genieten van deze promoties en bonussen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet777!
Bet-X Bet777