Nieuw: € 200 aan Gratis Weddenschappen bij Bet777!

Peter Groen
10.09.2016

Nieuw in onze Beste Bookmakers Lijst is Bookmaker Bet777! En dit is niet zonder reden. Allereerst is Bet777 een uitmuntende Bookmaker en daarnaast biedt het een Welkomstbonus die jij absoluut niet aan je voorbij mag laten gaan. Wij bespreken voor jou in dit artikel zowel de Bet777 Stortingsbonus als onze Bet777 Ervaringen.

Bet777 Stortingsbonus – € 200 Risicovrij Wedden!

Meld je via onze website aan en profiteer hierdoor van de Bet777 Bonus. Maak een storting en vervolgens is je eerste weddenschap tot € 100 risicovrij. Bij verlies ontvang je je inzet terug! Daarnaast geldt ditzelfde voor de eerste weddenschap na je tweede storting. Na je 2e storting hoef je enkel een e-mail te sturen naar support@bet777.be om je bedrag terug te ontvangen. Bij de eerste bet ontvang je automatisch je inzet terug. Als je wint zijn er geen enkele voorwaarden van toepassing. Bij verlies en het terug ontvangen van je bedrag hoef je enkel nog je cashback bedrag binnen 30 dagen 3x in te zetten op odds van 1.70 of hoger.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
Bet777 Bonus

Bet777 – Met stipt binnen tot top Beste Bookmakers!

Zowel in de Beste Bookmakers Nederland als Beste Bookmakers Belgie lijst komt Bet777 met stipt als een topper binnen. Dit onder andere omdat de website in het Nederlands beschikbaar is, het wedaanbod erg groot is en Bet777 een geweldige welkomstbonus en andere acties heeft. Een ander punt dat er tevens voor zorgt dat Bet777 een totaalscore van 9/10 verdient is de hoogte van de quoteringen. Bij Bet777 wed je gegarandeerd met een van de laagste Quoteringen Marge (en dus hoge quoteringen) van de gehele wedmarkt! Ten slotte kun je onder andere storten met iDeal, Bancontact, Visa/Master, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Opties alom en we raden je dan ook absoluut aan om je aan te melden bij deze bookmaker!

Nu aanmelden bij Bet777

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *