Bet90 – € 50 inzet terug met Late Goal Cashback!

andre
06.02.2019

Bij bookmaker Bet90 profiteer je op dit moment, indien er na de 90e minuut wordt gescoord. De promotie van de bookmaker is beschikbaar voor de wedstrijden van de Bundesliga in Duitsland en de Premier League en Engeland. Per wedstrijd wachten er tot € 50 op je als gratis weddenschap. Je moet een actief account voor sportweddenschappen bij de bookmaker hebben en dan deelnemen. En dat gaat zo:

  1. Log in in je account bij bookmaker Bet90
  2. Plaats een weddenschap op het voetbal
  3. Ontvang een gratis weddenschap tot € 50

Bet90 is een van de beste bookmakers Nederland. Let er wel op, dat enkel bepaalde weddenschappen beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld 1×2 of asian handicap weddenschappen. Indien er na de 90e minuut wordt gescoord, ontvang je binnen de 24 uur je gratis weddenschap. Combinatieweddenschappen, Cash Out en stortingen met een gratis weddenschap zijn niet mogelijk.
Profiteer nu van late goals bij Bet90 met een cashback

Win tot € 100 bij bookmaker Bet90

Nog geen account bij deze bookmaker? Dan open je best meteen je account. Er wachten namelijk tot € 100 op je. En dit met een percentage van 50%. Je ontvangt dus de helft van je storting als bonus van de bookmaker. Een heel leuk aanbod als welkomstbonus. Bij ons ontvang de bonus van Bet90 dan ook een uitstekende score!

In enkele stappen naar de bonus:

  1. Maak je online account bij Bet 90 aan
  2. Gebruik de bonuscode SWP 100
  3. Plaats een eerste sportieve weddenschap

Het is belangrijk dat je de bonuscode gebruikt, om de € 100 te ontvangen. Nu moet je nog voldoen aan de bonuscondities, voordat hij kan worden uitbetaald. Speel het stortingsbedrag in totaal 6 keer. Het bonusbedrag moet ook nog 5 keer worden gespeeld. Een minimale quotering van 1.80 bestaat, om aan de condities te voldoen. Met 90 dagen heb je best veel tijd, om je bonus vrij te spelen. Dit zijn enkele van de redenen, waarom we de bonus van Bet90 zo tof vinden!

De beste wedstrijden van deze week

Deze promotie van Bet90 is enkel beschikbaar voor wedstrijden uit de Bundesliga in Duitsland en de Premier League in Engeland. In de Bundesliga wachten er onder meer Dortmund – Hoffenheim en Bayern – Schalke op je. De Premier League biedt je deze week ook weer heel wat topwedstrijden. Zo vind je er Manchester City – Chelsea of Tottenham tegen Leicester. Let er wel op, dat niet alle weddenschappen in deze promotie beschikbaar zijn.

Over de auteur