Pak geweldige winst met de BetFIRST Goal Rush Promo!

Peter Groen
09.10.2018

BetFIRST is een geweldige bookmaker voor Nederlanders en Belgen en bewijst dat andermaal met een mooie actie. Je kunt nu namelijk extra grote winsten boeken als je een live weddenschap plaatst op het team dat een volgend doelpunt scoort. Dit naast de vele andere promoties en de geweldige 100% tot € 200 welkomstbonus. In dit artikel laten we je kennis maken met de verschillende promoties en bekijken we het verdere aanbod van BetFIRST.

Nieuw bij BetFIRST? Pak € 200 Bonus!

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 100% tot max. € 200.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 2x in op 1.40(+) odds binnen 30 dagen.

Plaats Live Bets en ga voor de Jackpot!

Nadat je gebruik hebt gemaakt van de Beste Bookmakers Welkomstbonus van BetFIRST of als je reeds klant bent kun je van de Goal Rush Actie genieten. Ga met je mobiel of tablet naar de live wedden sectie. Bij de grote wedstrijden zul je zien dat wie scoort er in de volgende 30 seconden, minuut, 5 minuten of 10 minuten geel gekleurd is (zie afbeelding). Afhankelijk van op welk tijdstip in deze periode gescoord wordt, ontvang je naast je reguliere winst ook nog eens een extra bonusbedrag! Zo is het extra interessant om in te zetten op het volgende doelpunt.

GoalRush BetFIRST

Geniet van groot wedden aanbod en prima odds!

Naast een geweldige welkomstbonus en onder andere bovenstaande promotie zijn er nog genoeg andere redenen om te wedden bij BetFIRST. Het behoort tot de Betting Sites Nederland & Belgie met de Beste Quoteringen en heeft een wedden aanbod van maar liefst 25 verschillende sporten. De website is ten slotte in het Nederlands, de klantenservice goed bereikbaar en mobiel wedden kan onder andere met de BetFIRST app. Kortom, genoeg redenen om je aan te melden!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
bonus betfirst

Over de auteur