BetFIRST Lucky Sports Club: € 5 gratis

Gaston Dupont
14.05.2018

BetFIRST heeft een aantrekkelijke promotie lopen in de vorm van de BetFIRST Lucky Sports Club. Wed wekelijks voor minstens € 50 en ontvang elke maandag € 5 aan Free Bets. Voor nieuwe klanten uit België en Nederland is er ook een welkomstbonus van 200% tot maximaal € 100. Hieronder besprek we zowel de welkomstbonus als de Lucky Sports Club promotie.

Hoe ontvang ik de € 5 gratis?

  • Klik op de BetFIRST aanmeld button en registreer je in.
  • Ga naar Promotie en meld je aan bij de Sports Club.
  • Maximum 1 Free Bet per persoon, week, Ip adres.
  • Enkel Combo Bets zijn geldig met minimaal 3.00 noteringen.
  • Weddenschappen uit een Bonus of Free Bet gelden niet mee.

 

Welkomstbonus van 200% tot € 100

Naast deze BetFIRST Lucky Sports Club promotie, heeft BetFIRST een fantastisch stortingsbonus voor nieuwe klanten uit België en Nederland. Deze bonus houdt in dat je je gestort bedrag verdubbeld krijgt in je bonus. Storten kan je onder andere doen via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard of een overschrijving. Om deze bonus te laten uitbetalen hoef je slechts driemaal je bonus en storting in te zetten op een min odd van 1.40 en dit binnen de 30 dagen. Je kan trouwens ook via de BetFIRST App je weddenschappen plaatsen en dit voor zowel BetFIRST Nederland als BetFIRST België.

BetFIRST : Super bookmaker

Inschrijven bij BetFIRST doe je helemaal zonder risico. Ze staan helemaal bovenaan in onze voetbal gokken sites met een score van 97 op 100. Er zijn voldoende stortingmogelijkheden, voor zowel Nederlanders als Belgen en zoals hierboven vermeld is de bonus fantastisch. We raden spelers dan ook om je hier absoluut in te schrijven en het zelf te ervaren. Eenmaal je dit gedaan hebt, schrijf je dan ook in voor Lucky Sports Club bonus zodat je ook wekelijks een Free Bet van 5 euro ontvangt. Een extra sterk punt bij BetFIRST is dat je een weddenschap kan toevoegen aan een reeds bestaande bet, dankzij de add2bet mogelijkheid. Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
Wedden Lucky sports club