Risicovrij wedden bij BetRebels op tennis en basketbal

Jeroen van den Berg
22.10.2019

Hoe vaak gebeurt het niet dat je in de slotseconden van een wedstrijd jouw acca-weddenschap verliest vanwege een zeer ongelukkig moment tijdens de wedstrijd? BetRebels zorgt er met deze actie voor dat die tijden voorbij zijn!

Topweken voor fans van basketbal en tennis

Met veel ATP-toernooien zoals European Open, Swiss Indoors en de Rolex Paris Masters op het programma de komende week, worden de tennisliefhebbers op hun wenken bediend. Inzetten op jouw favoriet of op tal van wedstrijden is nu wel heel interessant gemaakt door BetRebels. Helemaal als je weet dat je inzet wordt teruggegeven als je niet wint, zet je natuurlijk net iets fanatieker in. Laten we je uitleggen hoe het werkt nadat we ook even naar de basketbal evenementen gekeken hebben. De meeste voetbal gokken sites focussen zich niet echt op tennis en basketbal. Vandaar dat deze promo wel erg mooi meegenomen is!

Wedden op de Euroleague Basketbal

Op 24 en 25 oktober staan ook de Euroleague-wedstrijden weer op het programma. Met onder de nummers drie en vier tegenover elkaar zijn er dus weer genoeg wedstrijden om op in te zetten. Ook Efes Anadolu Istanbul neemt het op tegen Real Madrid en dat is de strijd tussen plaats 5 en 6. Er zijn niet heel veel beste bookmakers die zo’n uitgebreid wedaanbod hebben als BetRebels op de Euroleague. Het loont daarom zeker om in te zetten op basketbal bij BetRebels.

 

betrebels promo insurance tennis basketbal

©Betrebels

Inzetten op tennis en basketbal met verzekering!

Plaats een vijfvoudige wedstrijd op tennis en/of basketbal bij Betrebels met minimaal €5 op odds hoger dan 1.55. Mocht je op een van de vijf selecties nu niet de juiste uitkomst hebben voorspeld, dan krijg je je inzet tot €30 terug. Om je inzet direct terug te krijgen dien je een email te sturen naar cs@betrebels.com met als onderwerp “Tennis and Basketball Insurance” en vergeet ook niet de bevestigingscodes in je email te zetten op de betreffende bet. Als je dit gedaan hebt, krijg je binnen 24 uur je inzet met een maximum van €30 terug.

Interessante tennis- en basketbalwedstrijden deze week

Met de European Open op zijn einde is de finale in zicht. De Swiss Indoors geven gelijk prijs met Federer Tsitsipas en Wawrinka die in de openingsdagen direct van start gaan. De highlights van deze week zie je hieronder.

Tennis:

Opening match Roger Federer Swiss open. Tegenstander via kwalificatie

Stefanos Tsitsipas – Stan Wawrinka

Basketbal:

Efes Anadolu Istanbul – Real Madrid

Bayern München – BC Khimki Moskou

Tal van mooie tenniswedstrijden en basketbalmatches, dus genoeg om op te wedden deze week. Wil jij inzetten op deze matches, met verlaagd risico? Ga dan direct naar BetRebels om je in te schrijven en het spektakel niet te missen!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.