Krijg nu 25 Free Bets voor het WK

Gaston Dupont
13.06.2018

BetRebels heeft voor elke speeldag van dit WK een WK Free Bet ter beschikking. Hoe meer je wedt, hoe hoger de Free bet zal zijn. We zullen hieronder de BetRebels Free Bets bespreken en we lichten de welkomstbonus van 50% tot max €100 voor Nederlanders en Belgen ook toe.

BetRebels: Krijg 25 Free Bets

  • Klik hier op de BetRebels banner of foto en registreer je.
  • Elke weddenschap dient over de WK wedstrijden te gaan.
  • Zowel pre-match of live weddenschappen zijn mogelijk.
  • De minimale odds dienen 1.80 te zijn: single of combo.
  • Voor elke wedstrijddag is er een Free Bet voorzien.
  • 5 bets van €5 of 3 bets van €10, geeft je een €5 Free Bet.
  • 9 bets van €5 of 5 bets van €10, geeft je een €10 Free Bet.

Hoe verkrijg ik mijn Free Bet

Na elke speeldag dat je recht hebt op een Free bet, dien je een email te sturen naar cs@betrebels.com en dit voor 12:00 (12pm). In deze email dien je dan als onderwerp “World Cup Free Bet” te typen en je BetRebels id te vermelden.  Je zal daarna een email ontvangen met daarin je bonuscode. Met deze code activeer je dan je Free Bet. Hou er wel rekening mee, dat de activatie dient te gebeuren 30 min voor de wereldbeker wedstrijd start van die dag. Die starten meestal om 14u, je hebt hierdoor maar tijd tot 13.30 om dit te doen. BetRebels is een van de bookmakers WK 2018, die speciale WK promoties ontwikkeld hebben.

Welkomstbonus 50% tot €100

Nieuwe spelers uit Nederland en België hebben ook recht op de welkomstbonus van 50% tot maximaal 10 euro. We kunnen helaas niet storten met bookmakers iDeal of Bancontact, maar Visa, MasterCard of een bankoverschrijving behoren wel tot de mogelijkheden. Je kan de WK winnaar voorspellen, want de minimale odds om deze bonus vrij te spelen dienen hoger te zijn dan 1.75. Voor een volledig overzicht van deze bonus, verwijzen we je graag naar BetRebels bonus. Waag je kans met de WK 25 Free Bet en graai ook de storting bonus mee.