Betser competitie acties: €10 gratis + veel meer

Gaston Dupont
30.07.2018

Betser heeft verschillende top promoties voor de Nederlandse wedders onder ons. Als welkomstbonus is er een €10 zonder bonusvoorwaarden voorzien, en daarbij komen ook nog allerlei leuke promoties. Een van die promoties is de 0 – 0 geld terug, een tweede promotie is de combo verzekering en de derde is de topscorer. We zullen hier deze verschillende promoties bespreken en je uitleggen hoe je van de bonus kan profiteren. 

Betser Welkom bonus: €10

  • Klik hier op de banner van Betser en registreer je.
  • Storten kan via iDeal, MasterCard, Visa of een andere optie.
  • Zodra je een eerste bet plaatst van €20, ontvang je de bonus.
  • De bonus is €10 in cash, zonder voorwaarden.

Betser Money Back

Bij de Bookmakers vergelijken zien we dat er veel bookmakers een dergelijke promotie hebben. Bij Betser krijg je je weddenschap terug indien de wedstrijd op 0 – 0 eindigt. Deze promotie ontvang je in de vorm van een Free Bet en dit zonder verdere rond speel voorwaarden. De Engelse Premier League en de competities uit Zweden, Noorwegen en Finland tellen hiervoor mee. Naast de Betser Bonus en de Money back actie, zijn er nog twee andere promoties waarmee Betser uitpakt.

Betser Topscorer en Combo verzekering

Plaats een bet op wie het eerste doelpunt maakt in een wedstrijd van de Premier League of Zweedse competitie. Als die voetballer het eerste doelpunt maakt en je bet dus winnend is, maakt Betser een extra promotie. Deze promotie houdt in dat Betser je winst verdubbelt of zelf verdriedubbelt als hij ook nog een tweede of derde keer scoort. De derde promotie met betrekking tot de competitie is de Combo Insurance. Als een van je gekozen selectie verkeerd is, dan krijg je een Free Bet terug. Dit gaat in werking van 5 evenementen in je combo weddenschap. Ook wedden via de Betser App is mogelijk en je ontvangt dezelfde promoties als via desktop.

 

Over de auteur