Boksen: titelgevecht tussen Sean McComb en Gavin Gwynne

Erik de Kort
18.02.2021

Op vrijdag 19 februari 2021 keert Sean McComb terug in de ring en neemt hij het gelijk op tegen Gavin Gwynne in een gevecht om het Commonwealth lightweight kampioenschap. Wie heeft de beste kansen en waar kun je het beste op wedden?

Gwynne waarschuwt McComb: “Je gaat neer met een KO!”

Naar aanloop van dit gevecht werd er al flink wat olie op het vuur gegooid. Het gevecht mag dan in Bolton achter gesloten deuren plaatsvinden, de spanning is nu al om te snijden. Gwynne wilt zijn boks seizoen met een knal beginnen en verwacht een mooi gevecht met McComb die zijn debuut maakt in de lichtgewicht klasse. Gwynne ziet zichzelf als favoriet in dit gevecht en gaf al eerder aan dat hij verwacht dat McComb niet veel te zoeken heeft in deze gewichtsklasse.

McComb was een super lichtgewicht en gaat het nu een stap hoger zoeken. McComb was in zijn vorige klasse echter ongeslagen maar dat doen Gwynne maar weinig. Gwynne bevestigt nog eens dat hij binnen zeven gevechten zijn eerste titelgevecht te pakken had en dat hij wel meer ongeslagen boksers tegen het canvas gekregen heeft. Het gevecht op vrijdag zal net zo eindigen. Zijn de beste bookmakers het met Gwynne eens of juist helemaal niet? Je ziet het zometeen als we de odds van de bookmakers in België erbij pakken.

Wat zijn de kansen van McComb

Met elf overwinningen en geen enkele verloren partij lijkt McComb op zoek te gaan naar een record. De 12-0 reeks is mogelijk voor Mccomb als hij kan winnen van Gwynne. Laatstgenoemde gaf al aan dat McComb geen schijn van kans maakt maar de resultaten van McComb zijn desalniettemin zeer indrukwekkend. Elf keer winnen met 5 KO’s  en geen enkele keer verliezen, er zijn maar weinig boksers die hem dat na kunnen doen. McComb is eerlijk over zijn kansen tegen Gwynne en verwacht een lastig, tactisch gevecht, maar weet ook dat hij zeker wel kan winnen. De twee gevechten die McComb gezien heeft van Gwynne hebben de sterke en zwakke kanten van zijn tegenstander getoond en met een goed plan zal hij zomaar eens het verschil kunnen maken op vrijdag.

Boksen: Gwynne vs Mccomb

©Bet777

De bookmakers over dit gevecht

Natuurlijk proberen beide vechters elkaar angst in te boezemen en wordt er traditiegetrouw met modder gegooid over en weer. De bookmakers lijken echter zeker te zijn dat McComb gaat winnen op vrijdag. We gaan eens bij Bet777 kijken wat daar voor odds worden gegeven bij dit gevecht. Sean Mccomb is ook hier de favoriet en niet zo’n klein beetje ook. De kansen van Gwynne verschieten in het niet bij die van de man uit Belfast. Voor wedden op Gwynne staan de odds op 5.50 terwijl McComb op 1.12 staat.

Een flink verschil tussen Gwynne en de bescheiden man uit Belfast. Er zijn bij Bet777 nog meer weddenschappen bij dit gevecht waar je op kunt inzetten. We raden je trouwens ook eens aan om onze Bet777 ervaringen door te nemen voor je gaat wedden bij deze bookmaker. Direct aanmelden kan natuurlijk ook. Dat doe je via de link hieronder.